Life

Theodor Andrei ar putea reveni la Eurovision? Mama artistului are încredere în fiul ei: ”Cine îl crede înfrânt se înșală foarte tare”

Ar putea reveni Theodor Andrei la Eurovision? Mama artistului a făcut declarații surprinzătoare și și-a demonstrat încrederea în fiul ei.
19.05.2023 | 09:37
Theodor Andrei ar putea reveni la Eurovision Mama artistului are incredere in fiul ei Cine il crede infrant se insala foarte tare
Theodor Andrei ar putea reveni la Eurovision. Foto: Theodor Andrei / Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Theodor Andrei ar putea reveni la Eurovision și la anul? Mama artistului are foarte multă încredere în acesta și spune că acesta nu este înfrânt și nimeni nu ar trebui să îl considere așa.

Theodor Andrei ar putea reveni la Eurovision?

Mama artistului a făcut declarații după criticile aduse acestuia în urma concursului Eurovision. Mai mult decât atât, conform acesteia, cântărețul ar putea să mai participe și la anul la Eurovision pentru a arăta de ce este în stare.

ADVERTISEMENT

Femeia mai spune că fiul său gestionează foarte bine eșecurile și poate să treacă ușor peste critici. Tocmai de aceea, mama lui Theodor Andrei crede că acesta va mai participa și în alt an la Eurovision, conform Impact.

Aceasta ia în considerare inclusiv posibilitatea ca artistul să concureze pentru o altă țară și să se claseze mult mai bine decât în acest an.

ADVERTISEMENT

„Cine îl crede înfrânt pe Theodor se înșală foarte tare. Nu m-ar mira să scornească o nouă prezență la Eurovision, așa cum îl știm.

Gestionează bine eșecurile și are puterea de a trece peste ele așa cum puțini dintre noi știm să facem asta. Nu știu însă dacă va mai candida pentru România. Nu ne-ar mira să încerce o soluție cu totul aparte și să concureze pentru o altă țară europeană!”, a spus mama lui Theodor Andrei.

ADVERTISEMENT

Mama artistului, revoltată de toate comentariile negative

Simona Andrei a mărturisit că reacțiile negative primite de fiul său după ce nu a reușit să se califice în finala Eurovision au surprins-o neplăcut.

Conform ei, oamenii ar fi trebuit să înțeleagă că în spatele momentului de la Eurovision există o întreagă echipă românească. Aceasta a spus că un băiat de 19 ani nu ar fi putut schimba toate aceste lucruri de unul singur.

ADVERTISEMENT

„Oamenii nu realizează că a fost vorba despre o întreagă echipă, nu doar despre un singur om? Și că el nu poate modifica sau schimba părerea unei echipe. Cum ar fi putut schimba ceva un băiat de 19 ani?!”, a mai spus mama lui Theodor Andrei.

ADVERTISEMENT
Tags: