Sport

Jurgen Klopp, probleme cu Thiago Alcantara înainte de start! După încălzire a anunțat că nu poate juca, apoi s-a răzgândit

Thiago Alcantara n-a terminat primat perioadă de încălzire și se părea că urmează să fie înlocuit de Naby Keita. În cele din urmă însă, medicii au spus că poate să joace și Klopp l-a introdus în teren.
28.05.2022 | 23:05
Jurgen Klopp probleme cu Thiago Alcantara inainte de start Dupa incalzire a anuntat ca nu poate juca apoi sa razgandit
Thiago Alcantara a părut incert pentru joc, după ce a simțit dureri la încălzire, dar în cele din urmă a evoluat din primul minut în finala Ligii Campionilor. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Piesă importantă în angrenajul lui Klopp, Thiago Alcantara s-a accidentat în ultima rundă a Premier League. Nu s-a antrenat, dar germanul l-a luat în lot și l-a anunțat în formula de start pentru finala Ligii Campionilor. După ce a părăsit ședința de încălzire s-a vorbit despre o recidivă. Dar în cele din urmă a început meciul.

Thiago Alcantara, deja dublu câștigător al Ligii Campionilor, minute de foc înainte de startul jocului

Thiago Alcantara este un om cheie la mijlocul terenului pentru Liverpool și planul tactic al lui Jurgen Klopp, lucru pe care germanul l-a menționat în repetate rânduri.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul aspect important. Este și un jucător care și-a trecut deja în cont Liga Campionilor în două rânduri. Mai întâi cu FC Barcelona, iar apoi cu Bayern Munchen.

Thiago i-a dat însă mari emoții lui Klopp. La meciul cu Wolverhampton (3-1), din ultima rundă de campionat, a ieșit la pauză. Aceasta după ce reușise să dea pasa de gol la reușita de 1-1 a lui Mane.

ADVERTISEMENT

Acuzase dureri la călcâi. Iar imaginile din partea a doua arătau că suferă serios. Este și motivul pentru care nu a fost implicat în procesul normal de pregătire al echipei.

Însă Klopp l-a luat la Paris și l-a introdus în formula de start. Însă, la încălzire, a simțit dureri. Precum cele date de cârcei. A plecat la vestiar și s-a vorbit despre înlocuirea sa cu Naby Keita.

ADVERTISEMENT

Însă faptul că ora de start a meciului a fost decalată a oferit timpul necesar pentru ca lucrurile să fie puse la punct. Medicii au spus că nu este nimic grav și că poate juca.

A urmat o discuție între staff-ul medical, jucător și Jurgen Klopp. Și, în cele din urmă, s-a luat decizia ca Thiago Alcantara să apară în formula de start.

ADVERTISEMENT