Fotbal international

Thibaut Courtois are încredere totală în Eden Hazard la Cupa Mondială: „Veți vedea cea mai bună versiune a lui!”

Thibaut Courtois are încredere totală în Eden Hazard la Cupa Mondială din Qatar și consideră că mijlocașul lui Real Madrid va fi în cea mai bună formă a sa.
17.11.2022 | 19:48
Thibaut Courtois are incredere totala in Eden Hazard la Cupa Mondiala Veti vedea cea mai buna versiune a lui
Thibaut Courtois are încredere totală în Eden Hazard. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Eden Hazard a recunoscut recent că nu este mulțumit de numărul de meciuri pe care le-a avut în actualul sezon la Real Madrid.

Thibaut Courtois are încredere totală în Eden Hazard

Thibaut Courtois are încredere totală în Eden Hazard în ceea ce privește evoluția sa la Campionatul Mondial din Qatar, chiar dacă acesta nu a jucat multe meciuri pentru Real Madrid.

ADVERTISEMENT

„Dacă jucăm împotriva Spaniei, veți vedea cea mai bună versiune a lui Eden Hazard”, a declarat Thibaut Courtois.

În actualul sezon, Eden Hazard a jucat 6 meciuri pentru Real Madrid în toate competițiile, reușind să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

„Fanii lui Real Madrid, îmi pare rău. Nu este ușor, nu joc, vreau să joc mai mult. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat”, a declarat recent Eden Hazard.

  • 7.500.000 de euro este cota de piață a lui Eden Hazard, conform transfermarkt.com

Transferul la Real Madrid a reprezentat decăderea lui Eden Hazard

Eden Hazard a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume într-o anumită perioadă de timp. Cu o ascensiune fulminantă în campionatul Franței, la Lille, alături de care a câștigat campionatul, mijlocașul belgian era transferat în 2012 de Chelsea pentru 35.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

După șapte sezoane excelente pe care le-a petrecut pe „Stamford Bridge”, Eden Hazard și-a văzut visul cu ochii, și anume de a îmbrăca tricoul lui Real Madrid.

„Galacticii” au plătit nu mai puțin de 115.000.000 de euro pentru a-l aduce pe Eden Hazard de la Chelsea în vara anului 2019.

ADVERTISEMENT

Din păcate, visul său a devenit un adevărat calvar, presărat cu multe accidentări, motiv pentru care evoluțiile sale în tricoul madrilenilor nu au mai semănat cu cele din perioada petrecută la Chelsea.

În 72 de meciuri jucate în toate competițiile pentru Real Madrid, Eden Hazard a înscris 7 goluri și a oferit 11 pase decisive.

  • 31 de ani are Eden Hazard
ADVERTISEMENT