Life

Țiriac junior confirmă relația cu Sorana Cîrstea. Gest superb pentru iubita lui: “Indiferent ce se întâmplă…”

Alexandru Țiriac a transmis un mesaj superb pentru iubita lui, Sorana Cîrstea.
26.06.2021 | 10:32
Tiriac junior confirma relatia cu Sorana Cirstea Gest superb pentru iubita lui Indiferent ce se intampla
Țiriac Junior confirmă relația cu Sorana Cîrstea. Gest superb pentru iubita lui: "Indiferent ce se întâmplă...". Sursa foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandru Țiriac și Sorana Cîrstea nu se mai feresc de ochii lumii și au arătat că au, de fapt, o relație. Cel care a făcut primul pas este chiar fiul lui Ion Țiriac.

Astfel, acesta a publicat un mesaj special pentru iubita sa, chiar înainte de participarea acesteia la Wimbledon, în care nu numai că o încurajează, dar îi spune și că este mândru de ea.

ADVERTISEMENT

Țiriac Junior confirmă relația cu Sorana Cîrstea. Ce i-a scris acesta

Sorana Cîrstea a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care arată că se antrenează, înainte de participarea la competiția de la Wimbledon. Aceasta a pus și o descriere, anume: „Înapoi la dispoziția pentru Wimbledon”.

Mesajul nu a rămas neremarcat de iubitul ei, Alexandru Țiriac, iar aceasta a decis să scrie un comentariu public în care își arată susținerea și o numește pe Sorana Cîrstea o învingătoare.

ADVERTISEMENT

”Câștigătorii nu pierd niciodată, ci învață și perseverează… Indiferent ce se întâmplă, tu ești PUTERNICĂ, iar noi suntem mai mult decât mândri fie că soarele strălucește sau plouă”, a scris Alexandru Țiriac pe pagina de Instagram.

Mesajul lui Alexandru Țiriac
Mesajul lui Alexandru Țiriac. Sursa foto: Instagram

Sorana Cîrstea și Țiriac Junior sunt împreună de doi ani

Despre relația dintre cei doi s-a zvonit încă de acum doi ani. Cei doi și-ar fi început legătura de iubire după ce fiul lui Ion Țiriac a pus capăt mariajului cu Ileana Lazariuc.

ADVERTISEMENT

De altfel, Alexandru Țiriac este extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală, pentru că și atunci când a divorțat de fosta soție, acest lucru s-a aflat abia după doi ani.

Așadar, vestea divorțului a venit în 2019, deși separarea a avut loc din 2017, dar cei doi au ținut să păstreze totul un secret. De fapt, cea care a anunțat acest lucru a fost chiar Ileana Lazariuc.

ADVERTISEMENT

La acel moment, se vehicula că Ileana Lazariuc este curtată de mai mulți bărbați, însă fiul lui Ion Țiriac s-a mișcat mai repede și a început relația cu jucătoarea de tenis.

„Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, au spus surse, pentru Click.

ADVERTISEMENT