Fotbal intern

Titularul cerut de Gigi Becali pentru derby-ul cu U Craiova-FCSB! Cum arată echipa lui Toni Petrea. Fanatik confirmat

18.12.2020 | 19:01
Titularul cerut de Gigi Becali pentru derbyul cu U CraiovaFCSB Cum arata echipa lui Toni Petrea Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

Gigi Becali rămâne activ în viața echipei FCSB chiar dacă nu mai apare deloc în viața publică pentru a vorbi de fotbal. FANATIK a aflat că pentru meciul cu Universitatea Craiova, patronul celor de la FCSB l-a cerut titular pe Ionuț Panțîru. 

Staff-ul tehnic al roș-albaștrilor a luat în calcul de a-l folosi în continuare în partea stângă a defensivei pe Marius Briceag. Apărătorul venit de la U Craiova a avut o evoluție decentă cu CFR Cluj, iar Toni Petrea voia să înceapă cu el și meciul de pe “Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB ar fi mizat pe ambiția fundașului împotriva fostei sale echipe și au decis să îi mai acorde un meci, însă a intervenit Gigi Becali, care l-a cerut titular pe Ionuț Panțîru în această confruntare.


Ionuț Panțîru, titular cu U Craiova. Fanatik confirmat

UPDATE, 18 decembrie, ora 19:05 / Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Ionuț Panțîru va fi titular în meciul cu U Craiova, la cererea expresă a lui Gigi Becali. Fostul fundaș al Politehnicii Iași va evolua în banda stângă. De altfel, FANATIK a anunțat în exclusivitate întregul prim 11 pe care Toni Petrea îl va folosi la Craiova.

ADVERTISEMENT

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin Bălașa, Bancu – Bic, Nistor, Cicâldău – Baiaram, Mamut, Ofosu. Antrenor: Corneliu Papură

FCSB: Vlad – Crețu, Ov. Popescu, Cristea, Panțîru – Olaru, Simion, Tănase – Moruțan, Man, Coman. Antrenor: Toni Petrea

ADVERTISEMENT


Știre inițială 17 decembrie, ora 23:51

Titularul cerut de Gigi Becali pentru derby-ul cu U Craiova-FCSB! Panțîru intră în banda stângă

În partea stângă a defensivei, concurența se va înteți după ce roș-albaștrii l-au transferat pe Risto Radunovic de la Astra Giurgiu și care se va alătura din ianuarie lotului condus de Toni Petrea. Astfel, postul de titular al lui Panțîru este în pericol.

Și pentru Ionuț Panțîru poate fi printre ultimele meciuri ca titular la FCSB în care trebuie să confirme având în vedere că odată cu venirea lui Radunovic la echipă este foarte posibil să treacă pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Primul “11” al FCSB! Revin Tănase și Coman printre titulari

Pentru meciul cu Universitatea Craiova, Toni Petrea va juca în centrul defensivei cu Ovidiu Popescu, reprofilat ca fundaș central din cauza suspendării lui Andrei Miron. Așa cum FANATIK a anunțat, printre titulari revin Florin Tănase și Florinel Coman.

Echipa FCSB-ului în derby (4-3-3): Vlad – Crețu, Popescu, Cristea, Panțîru – Olaru, Simion, Tănase – Moruțan, Man, Coman. Antrenor: Toni Petrea

Cele două formații sunt despărțite în fruntea clasamentului doar de un punct, iar dacă va învinge pe Ion Oblemenco, echipa lui Toni Petrea va prelua, din nou, șefia clasamentului în Liga 1, pe care  a pierdut-o după înfrângerea de la Cluj.

Marius Briceag, lăsat liber de Gigi Becali dacă își găsește echipă

Pentru Marius Briceag ar putea fi ultimele meciuri în tricoul celor de la FCSB. FANATIK a aflat că Gigi Becali a avut o discuție cu fotbalistul și i-a spus că dacă își va găsi echipă în această iarnă poate pleca liber de contract.

În cazul în care va rămâne la FCSB, este foarte posibil ca Briceag să nu mai prindă minute la echipa mare, având în vedere că Panțîru și Radunovic vor fi pe postul de fundaș stânga. Cel mai probabil, Briceag va fi o soluție pentru echipa secundă.

  • 28 de ani are Marius Briceag
  • 1 punct le desparte în clasament pe Universitatea Craiova și FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 31,00 este cota pentru „1 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT