Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Titularul de la FCSB, distrus non-stop: “Face fractură de bazin când șutează”

La FANATIK SUPERLIGA, Vivi Răchită și Robert Niță au avut o discuție aprinsă despre titularul din atac al FCSB-ului.
21.08.2023 | 11:40
Titularul de la FCSB distrus nonstop Face fractura de bazin cand suteaza
La FANATIK SUPERLIGA, Vivi Răchită și Robert Niță au avut o discuție aprinsă despre titularul din atac al FCSB-ului.
ADVERTISEMENT

Analiștii din platoul FANATIK SUPERLIGA au purtat o discuție aprinsă despre titlularul de la FCSB. Roș-albaștrii au câștigat la limită meciul cu Poli Iași, scor 2-1. Chiar dacă este o victorie pentru echipa lui Gigi Becali, aceștia au jucat cu echipa care are cea mai slabă formă din campionat. Acest lucru fiind un semn de slăbiciune pentru jucătorii lui Charalambous.

Vivi Răchită: “Compagno zici că face fractură de bazin când șutează”

La emisunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Vivi Răchită a aruncat mai multe cuvinte grele la adresa lui Andrea Compagno. Analistul l-a ironizat pe titularul de la FCSB și spune că Dugandzic ar fi fost un fotbalist mai bun pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

“FCSB-ul a intrat foarte tare în meci. Noroc cu Compagno. Când trage la poartă zici că face fractură de bazin. Nu a marcat niciun gol. Dacă îl aveau pe Dugandzic era 2 sau 3-0 pentru FCSB după primele minute.

Ai văzut ce biomecanică a lovirii balonului are Compagno? A dat 10 goluri numai din penalty. Altfel, când e mingea în mișcare nu prea se mai descurcă.”, a declarat Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

Robert Niță îi ia apărarea italianului

Robert Niță nu este de acord cu ceea ce a spus colegul său de platou. Rapidistul susține că Andrea Compagno este un jucător bun, care în ultimii ani a fost într-o formă constantă și care a marcat multe goluri. Astfel, Niță a ținut să îi ia apărarea titluarului de la FCSB în fața lui Vivi Răchită.

“Ai ceva cu băiatul ăsta. Tu poate te referi la faza cu Coman când îi driblează pe ăia doi și e penalty. Eu pe asta cu legea avantajului nu o înțeleg. Cu biomecanica aia a dat 13-14 goluri an de an. Nu contează, penalty-urile nu se ratează? Când a dat la faza aceea lob peste portar avea tot aceeași biomecanică.”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Niță îl acuză pe Răchită: “Nu îl suportă”

În timpul duelului în declarații, Robert Niță susține că Vivi Răchită este total împotriva lui Andrea Compagno. Totul a început după ce Valeriu Răchită a spus, la FANATIK SUPERLIGA, că nu l-ar lua nici la antrenament pe titularul de la FCSB.

Vivi Răchită a ținut să prezinte haosul de la FCSB carea a avut loc după ieșirea lui Compagno. Analistul subliniază că italianul ar fi devină, iar motivul ar fi acela că nu este suficient de bun, în cât Charalambous să se bazeze pe el până la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

“Ați văzut modulul tactic cu care a jucat FCSB-ul pe final? L-a băgat pe Miculescu în locul lui Compagno. În 5 minute l-a pus pe Miculescu să îl dubleze pe Radunovic ca fundaș stânga. Coman a trecut vârf de atac, a fost haos tactic. Dacă eram antrenor, nici la antrenament nu îl primeam pe Compagno.”, a mai spus Răchită.

În urma declarațiilor colegului de platou, Niță a replicat: “A arătat mai rău FCSB cu Miculescu decât cu Compagno. Nu îl halește pe italian. Nu ar sta cu el la masă nici dacă s-ar întoarce din Survivor rupt de foame. Nu îl suportă pe Compagno.”

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Titularul de la FCSB, distrus non-stop

 

 

 

ADVERTISEMENT