Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce nu i-a plăcut lui Ivanovici la FCSB. „Mister, sunt mari semne de întrebare”

FCSB este în scădere de formă după eliminearea din Conference League. Chiar dacă a învins-o pe Poli Iași, Horia Ivanovici are mari semne de întrebare în ceea ce privește viitorul echipei.
21.08.2023 | 11:10
Ce nu ia placut lui Ivanovici la FCSB Mister sunt mari semne de intrebare
Horia Ivanovici, AVERTISEMT pentru Charalambous dupa FCSB - Poli Iasi 2-1. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Meci cu emoții pentru FCSB la revenirea pe Național Arena. Trupa lui Charalambous a învins la limita pe Poli Iași, scor 2-1, la capătul unui meci în care roș-albaștrii au scăzut turația în a doua parte a reprizei secunde. Moldovenii erau la un pas să egaleze, iar tensiunea din cadrul echipei lui Becali rămâne la cote ridicate.

FCSB, victorie dificilă la revenirea pe Național Arena

“O a 2-a repriză care mie mi-ar pune mari semne de întrebare, cel puțin ultimele 20-25 de minute. Să fii dominat în ultimele 20 de minute de Poli Iași. Ok, înțeleg, ai venit după deziluzia necalificării, după tensiunile care sunt la FCSB, nu știu dacă atmosfera s-a mai detensionat în vreun fel, sau nu.

ADVERTISEMENT

Este foarte clar că acolo au fost probleme majore. Eu cred că încă mai sunt, eu cred că Gigi Becali nu va fi fericit până când nu își va impune mentalitatea și strategia cu antrenamentele. Sunt convins că nu se va lăsa indiferent de ce o să spună Pintilii sau chiar și Meme Stoica. Am văzut ieri un FCSB care a câștigat.

Are maximum de puncte, ceeea ce e o bifă mare și frumoasă. Dar pe mine, ultimele 20 -25 de minute m-ar îngrijora foarte tare. Să vină, totuși, echipa de pe ultiumul loc care a încasat 13 goluri. Doar Craiova lui Mititelu a mai luat 13 goluri. Să te domine, să facă presiune pe tine 20-25 de minute. Să te paseze minute în șir.

ADVERTISEMENT

Să îți dea gol și să mai aibă și ocazia chiar să și egaleze, pentru mine sunt niște semne mari de întrebare, privind nu neapărat valoarea, ci atmosfera de acolo de la FCSB. Am văzut o declarație al lui mister Charalambous care spune că în sfârșit putem să ne relaxăm. Vreau doar atât să îi transmmit domnului Charalambous”, a declarat Horia Ivanovici.

FCSB are 5 victorii din 5 în unul din cele mai bune starturi de sezon istoria recentă. Greul abia de acum începe. Pentru formația antrenată de Charalambous urmează o perioadă de foc în care trebuie să dovedească că prima poziție din campionat nu este o simplă întâmplare, ci rezultatul unei pregătiri pe placul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

4 deplasări în următoarele 5 partide pentru FCSB

“Poate nu știe programul următoarelor 5 meciuri ale FCSB-ului. Ca să ne înțelegem, nu vă zic neapărat în ordine. FCSB are deplasări în următoarele meciuri la UTA, la Hermannstadt, la Sepsi și la Farul. Iar meciul de acasă îl joacă împotriva celei mai în forme echipe din acest moment din România, este vorba de Universitatea Craiova. 

Așa că să vorbim de relaxare, vedeți să nu vă relaxați prea repede și relaxarea asta să vă coste niște puncte care s-ar putea să vă coste decisiv în ratarea și în acest an a campionatului. Nu am înțeles-o p-asta cu relaxarea, că urmează să ne relaxăm, când pentru tine urmează o serie de foc de 5 partide, meciuri grele, 4 deplasări și un meci acasă cu Universitatea Craiova”, a declarat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FCSB va juca în următoarea etapă cu UTA, echipă aflată pe locul 14 în Liga I. Urmează apoi meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, și deplasările de la Hermannstadt, Farul Constanța și Sepsi. În cazul unei serii pozitive, roș-albaștrii se vor detașa în clasament în așteptarea primului titlu din acest deceniu.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ivanovici atentioneaza FCSB

 

ADVERTISEMENT