Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Titularul de la Petrolul pe care Sorin Cârțu îl vrea la Universitatea Craiova. „Și Rădoi îl plăcea”

Sorin Cârțu a dezvăluit cine este titularul de la Petrolul pe care îl vrea la Universitatea Craiova. I-a atras atenția și lui Mirel Rădoi când era la formația din Bănie.
04.03.2024 | 09:59
Titularul de la Petrolul pe care Sorin Cartu il vrea la Universitatea Craiova Si Radoi il placea
Titularul de la Petrolul pe care Cârțu îl vrea la Universitatea Craiova. „Și Rădoi îl plăcea”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu își dorește un titular de la Petrolul Ploiești la Universitatea Craiova, iar acesta este Marian Huja. Specialistul FANATIK a dezvăluit că l-a propus la gruparea din Bănie și când era președinte, iar stoperul era și pe placul lui Mirel Rădoi.

Sorin Cârțu își dorește un titular de la Petrolul la Universitatea Craiova: „Și Rădoi îl plăcea”

Marian Huja a înscris în poarta „alb-albaștrilor” în ambele confruntări din SuperLiga, iar stoperul celor de la Petrolul i-a atras atenția lui Sorin Cârțu. Fostul președinte al Universității Craiova își dorește ca titularul „lupilor galbeni” să ajungă în Cetatea Băniei.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu nu a ascuns faptul că l-a propus la Universitatea Craiova, atunci când era președinte la formația din Bănie. Marian Huja era și pe placul lui Mirel Rădoi, însă transferul stoperului s-a blocat din cauza accidentării grave suferite în sezonul trecut.

„Au jucat după ureche ultimul minut din prima repriză și primele minute din repriza a doua. De asta s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Golurile puteau să fie evitate, un corner la care nu s-a sărit la cap. L-aș lua pe Huja, îmi place. L-am propus și când era Rădoi.

ADVERTISEMENT

Rădoi îl dorea și el, chiar atunci s-a accidentat. L-am propus și înainte să vină Rădoi. Este un copil bun, cu o educație facută în fotbalul profesionist din Portugalia”, a declarat Cârțu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live doar pe FANATIK.RO. de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Cine i-a plăcut lui Sorin Cârțu în Petrolul – U Craiova 2-3: „I-a dat pasa cu gol cu tot”

„Am văzut în sfârșit o Universitate care mi-a plăcut. Excepție ultimul minut din prima repriză și începutul reprizei a doua. Iar am comis-o de la 2-0, mă gândesc că au rupt blestemul. Craiova a avut un atacant cum nu a mai avut în teren, o prestație pe care o așteptăm de mult timp de la Markovic.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să joace un atacant. Modul în care a construit faza la golul 2 ne-a încântat. Ca să nu spunem că este o întâmplare trebuie să fie și recidive, are calitate.

Mitriță a fost sclipitor și determinant, lui Baiaram i-a dat pasa cu gol cu tot. A fost impecabil, mă bucur de revenire și în primul rând de Markovic și Baiaram. Înseamnă că este o ascensiune la Baiaram după patru, cinci luni de accidentare pe care le-a avut.

ADVERTISEMENT

La victorie întotdeauna participă și antrenorul, nu doar jucătorii. Este și victoria lui Zacuschi Petev. Până acum a fost prețul pe care l-am plătit cu meciurile proaste și acum ne retragem. Ești în play-off, ai terminat cu presiunea, deși este un obiectiv mic”, a mai spus Sorin Cârțu.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT