Sport

Toamna se numără banii! A luat aproape 100.000 de lei cu 12 soliști din tenis

Un parior inspirat a jucat 12 soliști din tenis pe un singur bilet, care s-a dovedit a fi câştigător. S-a ales astfel cu aproape 100.000 de lei, cadou pentru începutul toamnei.
05.09.2022 | 16:59
Toamna se numara banii A luat aproape 100000 de lei cu 12 solisti din tenis
Un parior inspirat a jucat 12 soliști din tenis pe un singur bilet, care s-a dovedit a fi câştigător. S-a ales astfel cu aproape 100.000 de lei, cadou pentru începutul toamnei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Să îți asumi riscuri la pariuri nu este o însușire pe care o are oricine, tocmai de aceea premiile ajung doar la cei inspirați și curajoși. Iar omul nostru le-a avut pe ambele.

S-a umplut de bani cu meciuri din tenis

Meciurile de la US Open, dar și din turnee mai mici l-au îmbogățit pe un parior care a riscat 100 de lei pe 12 evenimente, care cumulate au adus o cotă de 9,393.87. La toate acestea s-au adăugat și bonusurilor pe care Superbet le oferă cu generozitate, iar câștigul a fost unul fabulos.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare cotă de pe bilet, 2.90, s-a înregistrat la meciul Pablo Carreno-Busta – Karen Khachanov, în care inspiratul parior a mizat pe victoria rusului. După o partidă pasionantă de aproape trei ore și jumătate, în care echilibrul a fost cuvântul de ordine, Khachanov s-a impus în decisiv.

Tot de la ultimul Grand Slam al anului a venit o altă cotă impresionantă. Este vorba de victoria obținută de Nick Kyrgios în fața liderului mondial Daniil Medvedev, în care a prins o cotă de 2.50. Această înfrângere înseamnă și pierderea locului 1 ATP pentru jucătorul rus.

ADVERTISEMENT

superbet

Emoții uriașe cu un meci de dublu feminin

De pe tabloul feminin de la US Open, pariorul nostru a ales două întâlniri. A mizat pe victoria lui Ons Jabeur în fața Veronikăi Kudermetova, la o cotă de 1.85, și pe cea a lui Coco Gauff în partida cu Shuai Zhang, la o cotă de 1.33. Ambii soliști au ieșit în 2 seturi.

Emoții au existat la victoria în 5 seturi a italianului Matteo Berrettini în fața spaniolului Alejandro Davidovich Fokina, însă, în cele din urmă, cota de 1.36 s-a înverzit, la fel ca și cele din meciurile de dublu masculin, feminin sau mixt.

ADVERTISEMENT

Însă nu toate pariurile din tenis au ieșit ușor. Alte emoții au existat la întâlnirea de dublu feminin dintre cuplurile Asia Muhammad/Ena Shibahara – Gabriela Dabrowski/Giulia Olmos, în care victoria celei de-a doua perechi a venit după un super tie-break pasionant încheiat cu 10-8. Așa s-a ajuns la un câștig de 94,395.15 de lei, dintre care 22,134.61 de lei au venit din bonusurile Superbet.

A ales surprize în finalele turneelor challenger

Alte două cote importante au venit din surprizele alese la finalele jucate în două turnee challenger. La Como a mizat pe succesul lui Cedrik-Marcel Stebe în fața lui Francesco Passaro, pentru o cotă de 2.80, iar la Mallorca a mers pe victoria lui Luca Nardi în meciul cu Zizou Bergs, la o cotă de 2.20.

ADVERTISEMENT

superbet

După cum se poate observa, toamna a început în forță atunci când vine vorba de premii. Nu uita însă că banii cresc odată cu super bonusurilor pe care le oferă Superbet. Pe lângă ele mai ai nevoie doar de inspirație și noroc.

ADVERTISEMENT
Tags: