Sport

Toată lumea îl vrea pe Șumudică la Rapid: „Doar Lucescu e peste el!”

Toată lumea îl vrea pe Marius Șumudică la Rapid, Dani Coman a spus că doar Mircea Lucescu sau Răzvan Lucescu sunt peste el în prezent.
07.07.2023 | 23:10
Toata lumea il vrea pe Sumudica la Rapid Doar Lucescu e peste el
Toată lumea îl vrea pe Șumudică la Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele lui Hermannstadt consideră că Marius Șumudică este cel mai potrivit om pentru a prelua echipa, chiar dacă șefii Rapidului l-au ales pe Cristiano Bergodi, așa cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate.

Toată lumea îl vrea pe Șumudică la Rapid

Dani Coman consideră că Marius Șumudică era potrivit pentru a deveni antrenorul Rapidului după plecarea lui Adrian Mutu: „Nu depinde Șumi de mine, ce să spun eu despre antrenorul Șumudică.

ADVERTISEMENT

Șumudică e la alt nivel! Eu cred că în momentul de față doar Mircea Lucescu sau Răzvan Lucescu pot să vină la Rapid în fața lui Șumi.

Eu chiar am avut azi o discuție cu un om de fotbal, mi-a spus că Șumudică e antrenor în primul rând, pe lângă faptul că motivează bine jucătorii”.

ADVERTISEMENT

„N-aș vrea să vorbesc despre Cristiano Bergodi, nu știu cum se analizează. Să-l am pe Șumudică liber de contract? Mă duceam să-l iau cu mașina de acasă și îi luam și o geacă mai groasă ca să nu răcească de la aerul condiționat.

Eu știu ce înseamnă Rapidul pentru el, eu am avut o discuție cu el și cu domnul Niculae când eram amândoi la Astra. Orice spuneam, el vorbea despre Rapid. Dacă vă amintiți, am câștigat titul cu Astra și el a venit cu o eșarfă a Rapidului”, a mai spus Dani Coman, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi fost anunțat Șumudică, 1.000 de fani ar fi fost la stadion!”

„Depinde cine va fi antrenor. Eu l-am avut antrenor pe Bergodi, e un antrenor bun, care știe fotbalul românesc, îmi pare rău de Mutu, făcuse o treabă bună și cred că putea realiza mult mai multe în acest an. Cred că se putea lupta la campionat.

Mă gândesc la investițiile care s-au făcut, la bazele sportive făcute de domnul Șucu, care sunt de nivel european, la stabilitatea din punct de vedere financiar, cred că ar putea să se bată liniștiți la campionat”, a mai spus Dani Coman.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că dacă la ora asta s-ar anunța că Șumudică ar fi antrenorul Rapidului, sunt convins că ar fi minimum 1.000 de oameni în fața stadionului Giulești. Stilul lui Șumudică se potrivește cu ce înseamnă Rapid”, a mai spus președintele lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT