Sport

Toate detaliile despre sărbătoarea lui Real Madrid! Când va fi prezentat trofeul Champions League în piața Cibeles. Startul petrecerilor s-a dat chiar pe Bernabeu. Video

Real Madrid avea deja pus la punct planul pentru sărbătorirea celui de-al 14-lea triumf în cea mai importantă competiției europeană intercluburi. Iar golul lui Vinicius jr., din finala de la Paris, a făcut restul.
29.05.2022 | 01:18
Toate detaliile despre sarbatoarea lui Real Madrid Cand va fi prezentat trofeul Champions League in piata Cibeles Startul petrecerilor sa dat chiar pe Bernabeu Video
Fanii lui Real Madrid care nu au putut urmări meciul la Paris au fost pe Bernabeu și astăzi. Se vor reîntoarce mâine pentru a celebra alături de jucători al 14-lea trofeu.
ADVERTISEMENT

Real Madrid a pornit cu șansa a doua în finala Ligii Campionilor de la Paris. A crezut însă în șansa sa. Așa cum a făcut-o și în fazele eliminatorii, mereu. Contra lui PSG, apoi cu Chelsea, Manchester City. Pe care a reușit să le depășească inclusiv atunci când se părea că nu mai are vreo șansă. Iar faptul că madrilenii erau pregătiți pentru victorie o demonstrează faptul că programul celebrării triumfului de la Paris este bătut în cuie.

Duminică, de la ora 17 până spre miezul nopții, Real Madrid va sărbători alături de fani

Jurnaliștii de la Marca oferă toate detaliile. Inclusiv modul în care fanii pot ajunge în punctele cheie incluse în programul echipei. Care-și va petrece jumătatea a doua a zilei alături de fani.

ADVERTISEMENT

Echipa va pleca, scriu jurnaliștii spanioli, în jurul orei 17, de la stadionul Santiago Bernabéu până la Catedral de la Almudena. Iar de-acolo se vor îndrepta către sediul Comunității din Madrid (Presidencia de la Comunidad de Madrid).

Firesc, nu doar pentru că turul victoriei va include o întâlnire cu autoritățile. Ci și pentru că de-acolo se va merge prin Carrera de San Jerónimo, Alfonso XII y Montalbán până în Palacio de Cibeles.

ADVERTISEMENT

Acolo este de așteptat să fie prezenți o mulțime de fani. Cu atât mai mult cu cât este locul obișnuit în care fanii lui Real Madrid au celebrat marile triumfuri încă din anii ’80.

Apoi, în jurul orei 20 echipa va parcurge cu autobuzul cei cinci kilometri până la stadionul Santiago Bernabéu. Este de așteptat ca marea majoritate a susținătorilor să se afle acolo pentru partea de final a festivităților.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Carlo Ancelotti urmează să le prezinte fanilor nu doar trofeul Champions League, ci și celelalte două obținute în acest sezon. Este vorba despre cel dedicat campioanei LaLiga. Ca și cel al Supercupei Spaniei.

Un spectacol de artificii, prevăzut să înceapă în jurul orei 22, va pune capăt fiestei organizate de Real Madrid. Una care, probabil, se va încheia către miezul nopții.

ADVERTISEMENT

60.000 de oameni au fost și astăzi pe Santiago Bernabéu

Pe Santiago Bernabéu a fost fiesta și astăzi. 60.000 de fani ai lui Real Madrid care nu au avut posibilitatea să urmărească meciul în tribunele de la Paris și-au susținut echipa pe stadionul din capitala Spaniei.

Evident, au urmărit cu sufletul la gură întreaga confruntare. Iar la final a venit explozia de bucurie. Și, probabil, va urma o noapte albă pe străzile Madridului.

ADVERTISEMENT
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1...
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1 i-a trimis un buldozer la hotel
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce...
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
CHERECHEȘ A FOST LOVIT?! Este anunțul momentului despre fostul primar
CHERECHEȘ A FOST LOVIT?! Este anunțul momentului despre fostul primar
Exclusiv: Victima lui Guru Bivolaru, detalii despre coșmarul prin care a trecut
Exclusiv: Victima lui Guru Bivolaru, detalii despre coșmarul prin care a trecut
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport!...
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport! Ți se face pielea de găină!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Leguma nelipsită din ciorbele românilor care poate provoca boli grave, inclusiv cancer. E...
Leguma nelipsită din ciorbele românilor care poate provoca boli grave, inclusiv cancer. E periculoasă când e reîncălzită
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!