Sport

Todd Boehly, impresionat de atmosfera creată de fanii lui Dortmund. Cum a fost surprins patronul lui Chelsea. Video

Fanii Borussiei Dortmund au făcut din nou spectacol la meciul cu Chelsea, iar Todd Boehly, patronul american al londonezilor, a rămas impresionat de atmosferă.
15.02.2023 | 23:00
Todd Boehly impresionat de atmosfera creata de fanii lui Dortmund Cum a fost surprins patronul lui Chelsea Video
Fanii Borussiei Dortmund au făcut din nou spectacol la meciul cu Chelsea, iar Todd Boehly, patronul american al londonezilor, a rămas impresionat de atmosferă. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Întâlnirea de pe Signal Iduna Park contează pentru prima manșă a optimilor de finală ale Champions League.

Fanii lui Dortmund, filmați de Todd Boehly

Așa cum au obișnuit de ani buni, fanii Borussiei Dortmund sunt alături de favoriți indiferent de situația prin care trece echipa. La fel s-a întâmplat și la partida cu Chelsea când au pus în scenă un show de zile mari care l-a lăsat cu gura căscată pe milionarul Todd Boehly.

ADVERTISEMENT

Americanul a făcut deplasarea alături de formația londoneză în Germania pentru a da un semnal bun, dar a rămas mut de uimire când a văzut pasiunea cu care ”Zidul Galben” și-a întâmpinat favoriții la intrarea pe teren.

Celebrii suporteri din peluza de pe Signal Iduna Park au ridicat ca la un semn fularele deasupra capului, au început să fluture steagurile și au cântat fantastic. Momentul unic nu a putut fi trecut cu vederea de Todd Boehly, obișnuit cu atmosfera de teatru de pe Stamford Bridge. Americanul a scos telefonul mobil și a început să filmeze.

ADVERTISEMENT

Spectacolul a continuat cu un moment coregrafic de excepție. În partea de sus și în lateralele peluzei au fost ridicate plăcuțe galbene și negre, iar în centru a apărut cu spatele un suporter al lui Dortmund și harta Europei.

Banner-ul care a însoțit coregrafia a fost explicația pentru toată scena. ”De fiecare dată a meritat să fiu alături de tine. Călătoria va continua pentru totdeauna”, au scris suporterii germani, arătându-și încă o dată devotamentul pentru culori.

ADVERTISEMENT

Atmosferă de vis la Milano și Paris

Meciurile de Champions League sunt recunoscute pentru faptul că stârnesc imaginația suporterilor de peste tot din Europa. Așa s-a întâmplat și cu 24 de ore în urmă, la primele partide din manșa tur a optimilor de finală.

Încă înainte de primul fluier al întâlnirii AC Milan – Tottenham, fanii italieni au pus în scenă o coregrafie impresionantă. Toți cei prezenți în stadion au ridicat plăcuțe roșii, albe și negre și au creat o scenografie demnă de marile arene din Champions League.

ADVERTISEMENT

Atmosfera a fost una spectaculoasă și la PSG – Bayern Munchen. La cele două peluze, unde s-au aflat suporterii fanatici ai parizienilor au fost afișate bannere războinice menite să le dea încredere elevilor lui Christophe Galtier. La tribuna întâi s-au fluturat stegulețe roșii și albastre, iar la tribuna a doua a fost întins un steag uriaș al Franței.

ADVERTISEMENT