Life

Tolea Ciumac se întoarce în ring! Florin Lambagiu și Marian Rusu vor face show la Londra în gala MMA

A doua ediție Kombat London va avea loc pe data de 30 iunie, în Marea Britanie. Pe lângă numele mondiale care vor intra în ring se află și Tolea Ciumac, revenit în circuit.
22.06.2023 | 12:18
Tolea Ciumac se intoarce in ring Florin Lambagiu si Marian Rusu vor face show la Londra in gala MMA
Tolea Ciumac revine în ring, la Londra, acolo unde Marian Rusu luptă pentru centură / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Peste 20 de sportivi români se antrenează din greu pentru cea mai importantă gală MMA, care va avea loc în mai puțin de două săptămâni. Printre aceștia se numără nume mari precum Florin Lambagiu și Marian Rusu, dar și Tolea Ciumac, revenit în ring după o pauză destul de lungă.

Tolea Ciumac, în ring, la Londra

Mai precis, pe data de 30 iunie, în capitala Marii Britanii se va desfășura cea de-a doua ediție a galei sportive “Kombat London”. Luptători precum Florin Lambagiu, Marian Rusu, Andrei Leuștean, Sebastian Lataniuc sau Tolea Ciumac vor da ce e mai bun în ring pentru prețioasa centură!

ADVERTISEMENT

Organizatorii pregătesc un eveniment exploziv, la Londra! În data de 30 iunie, în clubul londonez Harrow va avea loc cea de-a doua ediție a galei MMA Kombat London. Prima ediție s-a desfășurat în urmă cu trei luni, pe 17 martie, și a fost un real succes având un impact pozitiv pentru comunitate, motiv pentru care organizatorii au decis să repete experiența dar la un nivel mult mai înalt, ce-i drept.

Astfel, competiția de la final de iunie se dorește a fi un adevărat spectacol, iar pe lista de invitați apar sportivi de top, titrați mondial. Vor intra în ring Marian Rusu, Florin Lambagiu, Marius Munteanu, Nicolai Bugeac, Sebastian Lataniuc, Marian Lăpușneanu, Anghel Cardos, Andrei Leuștean,  Moisii Marius Gabriel, Mindaugas Mikaliak, Vlăduț Andrei, Mezdrea Nicolae, Alin Nechita, Zlatev Nikola, Daniel Dragomir, Tolea Ciumac, Constantin Florea, Florin Mărunțelu, Andreea Gutu și mulți alți sportivi.

ADVERTISEMENT

Pregătirile pentru Kombat London sunt în plină desfășurare, iar cei care fac posibil acest eveniment sunt John Smith, Florin Lazăr și campionul mondial Marian Rusu.

“Suntem bucuroși că oamenii au primit cu interes acest eveniment, biletele pentru KOMBAT LONDON sunt deja sold out.  Avem emoții pentru 30 iunie, promitem un show exploziv”, a spus John Smith.

ADVERTISEMENT

Lupta lui Marian Rusu e main-eventul serii

John Smith este un cunoscut sportiv născut în România care deține mai multe firme la Londra. Florin Lazăr este si el cunoscut pentru spectacolele pe care le organizează în toată Europa, iar Marian Rusu este campion mondial MMA la categoria grea.

Despre Florin Lambagiu, alias Rambo din Moldova, se știe că este unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri români. La vârsta de 27 de ani are în palmares 17 victorii. De asemenea, Marian Rusu este luptătorul cu cel mai rapid KO din lumea MMA, având 11 victorii în palmares.

ADVERTISEMENT

Tolea Ciumac se întoarce în ring

După ce a fost în postura de a fi urmărit internațional din cauza condamnării primite într-un dosar în care era acuzat de trafic de țigări, Tolea Ciumac, refugiat în Italia, pare să fi decis să revină în lumea sportului. Mai ales că, de ceva vreme, problemele lui juridice par să se mai simplificat, iar dosarele sale sunt puse în rejudacare.

Așa că, Tolea, zis și Ursul Siberian – ajuns la 49 de ani este decis să își înfrunte rivalii în cușca MMA și, desigur, să câștige, în ciuda vârstei, noi și noi meciuri. Între timp însă, Tolea Ciumac nu pare să își dorească să se întparcă în România, în țara noastră având de executat și zile-muncă în folosul comunității într-un alt dosar.

ADVERTISEMENT