Sport

Toni Iuruc, pe urmele Simonei Halep. Cum a fost surprins soțul sportivei înainte de Australian Open. Video

Simona Halep se pregătește pentru debutul la Australian Open 2022, împotriva Magdalenei Frech, în timp ce soțul ei, Toni Iuruc, se antrenează cot la cot cu fostul lider mondial, chiar pe terenul de tenis.
17.01.2022 | 23:25
Toni Iuruc pe urmele Simonei Halep Cum a fost surprins sotul sportivei inainte de Australian Open Video
Toni Iuruc și Simona Halep. FOTO: Twitter Jimmie48 Photography
ADVERTISEMENT

Simona Halep este gata de primul Grand Slam al anului. În runda inaugurală de la Australian Open, românca, a 14-a favorită a turneului, va da piept cu Magdalena Frech (locul 102 WTA).

Meciul din primul tur este programat marți, 18 ianuarie, în jurul orei 05:30, și va putea fi urmărit și în format live text pe site-ul FANATIK.

ADVERTISEMENT

Va fi a doua confruntare directă dintre Halep și Frech. Simona a câștigat-o pe precedenta în două seturi, scor 6-2, 6-0, în semifinalele din urmă cu doi ani de la turneul WTA Praga. Dacă va trece de poloneză, Simona Halep va lupta pentru un loc în turul trei cu învingătoarea meciului Beatriz Haddad Maia – Katie Volynets.

Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, se antrenează pentru Australian Open

Locul 15 WTA, Simona Halep are la Melbourne nu doar sprijinul echipei sale, ci și pe cel al lui Toni Iuruc. Soțul fostului lider mondial o însoțește pe sportivă chiar și la antrenamentele de pe terenul de tenis.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, bărbatul în vârstă de 42 de ani vrea să demonstreze că „știe” și cu racheta, el fiind surprins în timpul unui schimb de mingi pe una dintre suprafețele de joc de la Melbourne.

Simona și Toni i-au încântat pe australieni

Căsnicia dintre Simona Halep și Toni Iuruc face deliciul australienilor la Melbourne. Dubla câștigătoare de Grand Slab și soțul ei au fost surprinși zâmbind într-una dintre pauzele de antrenament, lucru remarcat imediat de cârcotași.

ADVERTISEMENT

„Love & Marriage: Simona Halep, într-o pauză, alături de soțul său Toni Iuruc, la Melbourne”, au scris cei care au postat fotografia, pe Twitter.

Simona Halep, dezvăluiri de la nunta cu Toni Iuruc

Australienii sunt atât de interesați de căsnicia dintre Simona Halep și Toni Iuruc, încât românca a fost nevoită să vorbească despre acest lucru chiar într-un interviu acordat înaintea turneului de la „Antipozi”, programat între 17 și 30 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Halep a dezvăluit cum și-a ales rochiile care au costat o gălăgoe de bani.

„Am ales rochiile dintr-un magazin din Italia. Am fost acolo și pur și simplu mi-au plăcut foarte mult. Nu am întrebat pe nimeni. Nu sunt atât de implicată în astfel de lucruri, dar îmi place să mă bucur de ceea ce îmi place.

Niciodată nu mă uit ce e la modă acum. Mă uit doar la ceea ce e bun pentru mine și ceea ce îmi place. Așa mi-am ales ținutele. Nu le-am făcut la comandă. Pur și simplu le-am luat din magazin!”, a declarat Simona Halep pentru canalul de comunicare al Australian Open.

ADVERTISEMENT
Tags: