Sport

Toni Kroos s-a enervat după Liverpool – Real Madrid 0-1, finala Ligii Campionilor: ”90 de minute pentru două întrebări de rahat. Se vede că ești german”

Real Madrid a câștigat Liga Campionilor în fața lui Liverpool, dar bucuria jucătorilor a fost stricată de abordarea jurnaliștilor germani. Toni Kroos a cedat nervos și a părăsit zona interviurilor.
29.05.2022 | 10:39
Toni Kroos sa enervat dupa Liverpool  Real Madrid 01 finala Ligii Campionilor 90 de minute pentru doua intrebari de rahat Se vede ca esti german
ADVERTISEMENT

Toni Kross de la Real Madrid a oferit un moment tensionat la finalul duelului cu FC Liverpool câștigat de spanioli cu 1-0 în ultimul act al Ligii Campionilor. Închizătorul de 32 de ani a răbufnit la adresa jurnaliștilor din țara lui.

Toni Kroos: ”Două întrebări negative”

Toni Kroos a fost integralist în finala Ligii Campionilor Liverpool – Real Madrid 0-1 și a sărbătorit alături de coechipieri câștigarea trofeului, la capătul unui meci de mare luptă.

ADVERTISEMENT

Invitat în zona de intervirui, Kroos a avut o surpriză neplăcută, pregătită chiar de jurnaliștii din Germania (2DF). Întrebat dacă jocul a ieșit conform așteptărilor și dacă a fost surprins că au fost forțați să suporte atât de multă presiune din partea echipei lui Jurgen Klopp, mijlocașul german a izbucnit.

”Ai avut 90 de minute și ai venit cu două întrebări nenorocite. Două întrebări negative, îți poți da seama imediat că ești german”, a spus Toni Kroos, după care a părăsit zona lăsându-i pe ziariști cu ochii în soare.

ADVERTISEMENT
Toni Kroos. Sursa foto: mirror.co.uk

Ziariștii germani făceau referire la cele 24 de ocazii pe care ”cormoranii” și le-au creat la poarta lui Thibaut Courtois, față de doar patru oportunități câte au avut ”los blanco”.

Lăsând la o parte desele apariții ale englezilor în preajma și în careul spaniolilor, trupa lui Carlo Ancelotti a fost mult mai bine organizată, iar apărarea coordonată excelent de portarul belgian , desemnat la final ”Omul meciului”, care la rândul lui a avut o ieșire nervoasă la interviuri.

ADVERTISEMENT

Real Madrid a suferit, mai ales în prima repriză, dar a știut să gestioneze momentele dificile, iar unul dintre jucătorii remarcați în finală a fost chiar Toni Kroos.

Neamțul evoluează la gruparea din capitala Spaniei de opt sezoane și este om de bază în sistemul de joc, indiferent de antrenorii care au pregătit echipa. Este al patrulea trofeu UEFA Champions League pe care Toni kroos îl cucerește alături de Real Madrid.

ADVERTISEMENT

365 de meciuri și 25 de goluri a adunat mijlocașul german în tricoul ”los blanco” din 2014 încoace

ADVERTISEMENT