Sport

Toni Petrea sună adunarea înaintea duelului cu FC Argeș: „Trebuie să ne trezim. Nu doar un jucător e vinovat pentru o înfrângere”. Video

Toni Petrea încearcă să-și trezească jucătorii înaintea duelului cu FC Argeș, penultimul din sezonul regular. „Trebuie să ne trezim”, este mesajul ferm al tehnicianului.
02.03.2022 | 13:55
Toni Petrea suna adunarea inaintea duelului cu FC Arges Trebuie sa ne trezim Nu doar un jucator e vinovat pentru o infrangere Video
ADVERTISEMENT

La nu mai puțin de 11 puncte în spatele liderului CFR Cluj, FCSB are mare nevoie de victorie în următoarea rundă, pentru a păstra șanse la cucerirea primului titlu după aproape șapte ani de secetă. O așteaptă, însă, o deplasare extrem de dificilă, la Pitești, pe terenul lui FC Argeș, echipă care încă aspiră la ultima poziție ce duce în play-off.

Toni Petrea încearcă să-și trezească jucătorii înaintea meciului cu FC Argeș

Conștient de importanța acestei partide, Toni Petrea le-a transmis un mesaj cât se poate de ferm jucătorilor săi: trebuie să intre pe teren mult mai concentrați și motivați să obțină toate cele trei puncte. În caz contrar, obiectivul va fi compromis.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne trezim dacă vrem să mai sperăm la locul întâi. Sper să fi remediat problemele, vom vedea mâine cum ne vom prezenta. Trebuie să conștientizăm că avem un meci foarte greu și să-l tratăm ca atare.

Au mai apărut și jucători accidentați, nici mâine nu vom putea să ne bazăm pe toți. Poate fi și asta o cauză, dar părerea mea e că la ultimul joc am avut ceva probleme de exprimare.

ADVERTISEMENT

Nu pot spune că un singur jucător e vinovat pentru o înfrângere. Toată echipa e vinovată. Nu ne e teamă de FC Argeș, dar trebuie să tratăm meciul foarte serios, pentru că este un adversar care vrea să ajungă în play-off. Trebuie să intrăm hotărâți să câștigăm.

S-au pierdut ceva puncte, șansele noastre s-au redus, trebuie să fim realiști. Vom vedea ce reușim să facem în aceste două etape din sezonul regulat. Dacă nu vom reuși să micșorăm diferența, va fi foarte greu să mai recuperăm”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă. Partida cu FC Argeș este programată joi, 3 martie, la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Nu se teme că ar putea fi demis: „Nu știu de ce se vorbește despre asta după un singur meci pierdut”

De asemenea, tehnicianul roș-albaștrilor s-a arătat deranjat de zvonurile privind posibila sa înlocuire – dat fiind faptul că echipa a suferit cu Farul prima înfrângere după 20 de meciuri consecutive – și a subliniat că nu a avut nicio discuție în acest sens cu patronul Gigi Becali.

Atât timp cât sunt aici, mă gândesc doar la ce am de făcut. N-am discutat cu absolut nimeni în privința viitorului meu la echipă. Am contract până la finalul sezonului, rămâne de văzut dacă voi rămâne sau nu. Nu știu de ce se vorbește despre asta după un singur meci pierdut.”, a explicat Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,32 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT