Fotbal intern

Toni Petrea acuză oboseala jucătorilor folosiți la FCSB II: „Sper să mă mai bazez pe cineva!” Video

09.05.2021 | 17:15
Toni Petrea acuza oboseala jucatorilor folositi la FCSB II Sper sa ma mai bazez pe cineva Video
ADVERTISEMENT

Toni Petrea se plânge că jucătorii săi au evoluat foarte mult în meciul de baraj al echipei a doua cu Afumați și speră că va putea să se bazeze măcar pe câțiva dintre ei la meciul cu Clinceni.

FCSB II a câștigat cu 1-0 prima manșă a barajului pentru liga a doua și pare favorită să întâlnească CSA Steaua București înainte în barajul decisiv de promovare.

ADVERTISEMENT

Echipa mare are însă nevoie neapărat de o victorie cu Academica Clinceni pentru a ține aproape de liderul CFR Cluj, care va juca cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Toni Petrea concepe un singur rezultat cu Clinceni: „Suntem obligați și ne dorim să câștigăm acest joc!”

Toni Petrea nu concepe niciun pas greșit împotriva celor de la Academica Clinceni, cu patru etape înainte de finalul playoff-ului din Casa Pariurilor Liga 1: „Ne apropiem de finalul sezonului, dar mai avem patru jocuri foarte dificile, începând cu cel de mâine seară”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului consideră că Academica Clinceni joacă fără presiune, pentru că și-au îndeplinit deja obiectivul, dar asta nu înseamnă că jucătorii săi nu trebuie să fie la fel de concentrați: „Un adversar care și-a atins obiectivul cu această calificare în playoff, dar tocmai acest lucru poate fi periculos pentru noi, gândindu-ne la faptul că vor putea evolua fără inhibiții, fără o presiune suplimentară și atunci trebuie să fim foarte, foarte atenți, să încercăm să ne impunem jocul și să reușim să câștigăm trei puncte foarte importante”, a explicat Petrea.

„Suntem obligați și ne dorim să câștigăm acest joc. Întâlnim o echipă foarte robustă și experimentată, cu jucători care au trecut și pe aici. Ne dorim să ținem aproape de primul loc și să ducem lupta până în ultima etapă, a analizat tehnicianul acest final de sezon.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea, nemulțumit că jucătorii săi au jucat prea mult la echipa a doua: „Au evoluat destul de mult”

„Am asistat la meciul de baraj, am trimis câțiva jucători acolo care au evoluat destul de mult. Sper ca mâine să mă mai bazez și eu pe cineva, pe câțiva dintre ei. O evoluție okay, bună, au câștigat primul joc și urmează meciul retur. Sper să se califice să poată merge mai departe pentru barajul contra celor de la CSA.

Petrea e conștient însă că depinde și de jocul rezultatelor, campioana României, CFR Cluj, având un punct în plus și va juca meciul direct din ultima etapă la Cluj: „Contează rezultatele celorlalte echipe, dar cel mai important e să fim concentrați la jocul nostru, pentru că trebuie neapărat să câștigăm”. 

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui FCSB a vorbit și despre accidentarea lui Adrian Șut, despre care FANATIK a anunțat în exclusivitate că a suferit o accidentare foarte gravă:

„E o situație mai complicată la Adrian Șut. Are și o problemă mai veche la genunchi. Să vedem dacă se va ajunge la operație. Nu știu exact detalii despre perioada lui de recuperare și ce se va întâmpla în viitor. Cert e că pentru sezonul ăsta nu ne vom mai putea baza pe el”, a spus antrenorul celor de la FCSB înainte de meciul cu Academica Clinceni.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 2,80 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT