Fotbal intern

Toni Petrea confirmă Fanatik: “Sezonul e încheiat pentru Panţîru. Va absenta mult!” Ce spune înainte de U Craiova – FCSB

28.04.2021 | 14:32
Toni Petrea confirma Fanatik Sezonul e incheiat pentru Pantiru Va absenta mult Ce spune inainte de U Craiova  FCSB
ADVERTISEMENT

Toni Petrea a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului U Craiova – FCSB, duel care se va disputa joi, de la ora 19:45, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1. Cu această ocazie, antrenorul liderului a confirmat informaţia oferită de FANATIK legată de accidentarea suferită de Ionuţ Panţîru.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Ionuţ Panţîru va absenta pentru o lungă perioadă de timp, între 6 şi 9 luni, după accidentarea din înfrângerea cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Toni Petrea despre accidentarea lui Ionuţ Panţîru

Ionuţ Panţîru a fost accidentat involuntar de Adrian Şut în minutul 20 al meciului FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-2, iar medicii i-au dat un verdict dur. Fundaşul stânga are cartilajul genunchiului drept rupt şi anul 2021 este încheiat pentru acesta.

“Sunt probleme la toate echipele. La noi au apărut probleme noi faţă de cele care erau deja cunoscute. Aici mă refer la Panţîru, care a suferit o accidentare destul de urâtă şi va absenta mult de pe teren. Sezonul acesta este încheiat pentru el. Plus suspendarea lui Creţu după meciul cu Sepsi”, a spus Toni Petrea la conferinţa de presă premergătoare meciului U Craiova – FCSB.

ADVERTISEMENT

“Mai am contract până la finalul acestui sezon”

Întrebat dacă simte presiunea finalului de sezon, când lupta pentru titlu s-a ascuţit, Toni Petrea a susţinut că nu s-a gândit ce se va întâmpla cu el dacă FCSB nu va câştiga trofeul.

“Eu am contract până la finalul acestui sezon, nu au fost alte discuţii. Pe mine mă interesează să iau fiecare meci în parte. Este normal să fie presiune când sunt stabilite nişte obiective de performanţă”, a mai declarat Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

“Va fi un meci disputat, contra unei echipe agresive”

“Este foarte important acest joc, cu o echipă pe val, în formă şi care are un moral bun după victoria obţinută, în deplasare, la Cluj. Va fi un meci disputat, contra unei echipe agresive. Mergem încrezători la Craiova şi sperăm să scoatem un rezultat bun.

Am spus de la începutul play-off-ului că trebuie ţinem cont de Craiova. Au o echipă bună, care poate pune probleme şi iată că a mai micşorat din diferenţa de puncte.

ADVERTISEMENT

Va avea un cuvânt greu de spus în continuare. Pe mine mă interesează ce facem noi, să intrăm bine pe teren. Venim după o înfrângere pe teren propriu şi trebuie să recuperăm punctele pierdute”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,78 este cota pentru „ambele înscriu şi peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT