Fotbal international

Toni Petrea, precaut după FCSB – Shirak 3-0: „Fiecare meci trebuie jucat ca pe o finală. Mai avem până la grupe“

27.08.2020 | 23:59
Toni Petrea precaut dupa FCSB  Shirak 30 Fiecare meci trebuie jucat ca pe o finala Mai avem pana la grupe
ADVERTISEMENT

FCSB s-a calificat în turul secund al preliminariilor Europa League, după o victorie clară, 3-0, contra armenilor de la Shirak.

Victoria roş-albaştrilor a venit graţie golurilor marcare de Darius Olaru (24), Florin Tănase (65 pen.) şi Alexandru Buziuc (83).

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, antrenorul Toni Petrea s-a arătat mulţumit de jocul elevilor săi şi de calificarea în faza următoare.

Toni Petrea: „Mă declar mulţumit“

„A fost un meci dificil. Știam că vom întâlni un adversar care ne va pune probleme, dar mă bucur de rezultat și de calificare. Au fost câteva momente de nesincronizare în care armenii au avut 2-3 ocazii.

ADVERTISEMENT

Per total, mă declar mulțumit de această paartidă. Acest sistem cu o singură manșă este mai interesant, deoarece trebuie să joci fiecare meci ca pe o finală.

Mai avem până la grupe, trebuie să ne concentrăm pentru turul următor. Nu e vorba de nemulțumiree la Buș, jucăm din 3 în 3 zile și nu suntem încă puși la punct fizic și de aceea există această rotire“, a declarat Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Pentru participarea calificarea în turul secund al Europa League, FCSB şi-a asigurat un cec de 500.000 de euro din partea UEFA. 240 de mii pentru această partidă şi încă 260 de mii pentru turul următor.

În turul următor FCSB este cap de serie şi va evita numele mari ale competiţei. Printre formaţiile dificile pe care le poate întâlni se numără Servette Geneva (Elveţia), OFI şi Aris (ambele Grecia) sau ŢSKA Sofia (Bulgaria).

ADVERTISEMENT

La capătul opus al clasamentului coeficienţilor se află adversari facili precum Laci şi Teuta (Albania), Renova (Macedonia de Nord), Borac Banja Luka (Serbia), Sfântul Gheorghe (Moldova), Bala Town (Ţara Galilor) sau Lokomotiv Tbilisi (Georgia) – formaţie care a eliminat-o pe Universitatea Craiova.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Viitorul: 3,75 este cota pentru „FCSB handicap -1“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: