Sport

Toni Petrea, primul antrenament după revenirea la FCSB. Video

Toni Petrea a condus primul antrenament al FCSB-ului, după revenirea la „cârma” formației roș-albastre. Clubul patronat de Gigi Becali a postat, pe Facebook, un clip video cu ședința de pregătire.
16.11.2021 | 15:55
Toni Petrea primul antrenament dupa revenirea la FCSB Video
ADVERTISEMENT

Toni Petrea (46 de ani) a revenit la FCSB, după ce, în urmă cu șase luni, a părăsit formația bucureșteană. Acesta i-a luat locul lui Edi Iordănescu, care a plecat din cauza unor neînțelegeri cu patronul echipei.

În prezent, FCSB se poziționează pe locul 2 din Liga 1, cu 31 de puncte obținute după 15 meciuri jucate. Deși se află pe podium, FCSB mai are mult de „tras” pentru a se apropia de liderul CFR Cluj, care a strâns 39 de puncte, până acum.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea, primul antrenamente după revenirea la FCSB

Jucătorii FCSB-ului au efectuat primul antrenament sub comanda lui Toni Petrea, după revenirea sa la conducerea formației din Capitală.

Toni Petrea este antrenorul de care se leagă ultimul trofeu cucerit de FCSB. Concret, este vorba despre Cupa României, pe care roș-albaștrii au câștigat-o în sezonul 2019/2020.

ADVERTISEMENT

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe FC Botoșani. Meciul va avea loc duminică, de la ora 20:30.

Gigi Becali, ironic după plecarea lui Edi Iordănescu

Patronul FCSB-ului nu s-a arătat afectat de plecarea timpurie a lui Edi Iordănescu de la echipă și a avut o reacție ironică. Acesta susține că inclusiv jucătorii au tratat cu lejeritate această despărțire.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Gigi Becali spune că fotbaliștii FCSB-ului făceau glume în vestiar cu privire la numele antrenorului care îi va lua locul lui Iordănescu jr.

„Jucătorii glumeau în vestiar. Spuneau «Când vine Ferguson?». Nu aveam antrenor și mă consultam cu ei despre cine să fie.

ADVERTISEMENT

Vorbeau și ziceau «Când vine Ferguson?». Dacă plângeau, mai făceau ei glume?

Da, mă, bine, plângeau, cum ziceți voi. Am fost eu în vestiar și am dat cu mopul pe jos. Erau bălți de la lacrimile jucătorilor”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Doar trei luni a stat Edi Iordănescu pe banca FCSB-ului, în perioada august – noiembrie 2021.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,98 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT