ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Toni Petrea speră ca pe viitor FCSB să dea mai mulți jucători la națională: “Fotbaliștii noștri formau nucleul primei reprezentative în trecut! Acum nu mai e la fel”. Ce se întâmplă cu Adi Petre

Autor: Marian Popovici | 29.08.2020 | 16:17
Toni Petrea speră ca pe viitor FCSB să dea mai mulți jucători la națională:
Toni Petrea speră ca pe viitor FCSB să dea mai mulți jucători la națională: "Fotbaliștii noștri formau nucleul primei reprezentative în trecut! Acum nu mai e la fel". Ce se întâmplă cu Adi Petre. Sursa: sportpictures.ro

FCSB joacă împotriva Viitorului duminică, de la ora 21:00, în etapa a doua din Casa Pariurilor Liga 1. Echipa lui Toni Petrea a început foarte bine stagiunea, cu două victorii, 3-0 cu Astra și 3-0 cu Shirak, în primul tur preliminar din Europa League.

ADVERTISEMENT

Viitorul a început cu stângul actuala stagiune. Echipa lui Ruben De La Barrera a obținut doar o remiză pe teren propriu împotriva nou promovatei UTA Arad, scor 1-1. Roș-albaștrii sunt favoriți înainte de meciul de duminică.

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB a prefațat meciul cu Viitorul, spunând că echipa adversă este una croită pe atac și este conștient de faptul că echipa sa nu va avea un meci ușor. El a vorbit și despre convocările de la națională, dar și despre situația lui Adi Petre:

ADVERTISEMENT

Toni Petrea speră ca pe viitor FCSB să dea mai mulți jucători la națională

“Mă bucură faptul că am reușit să marcăm multe goluri. Avem o echipă ofensivă, preocupată de atac. Întâlnim o echipă croită cu un joc pe atac și va fi interesant. Viitorul este o echipă de valoare, jucătorii formează o echipă și trebuie să fim atenți.

Mă bucur pentru Buș că a reușit să ajungă la națională și îi urez succes. Nu ne interesează ce fac celelalte echipe, ce probleme au. Suntem preocupați de ce facem noi, trebuie să tratăm fiecare meci la victorie și la final vom trage linie să vedem unde suntem.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Conferință de presă înainte de FCSB-Viitorul!

Aici puteți vedea ce a declarat Anton Petrea înaintea partidei cu Viitorul FC, din a doua etapă a Ligii 1.

Posted by FCSB on Saturday, August 29, 2020

Cred că este bine venită această pauză la echipele de club

Când m-am uitat pe rezultatele din primul tur am văzut multe surprize. Niciun meci nu este ușor în acest nou sistem și nu poate fi vorba de adversari facili în Europa.

Ținând cont că nu am avut o pregătire înainte de începutul sezonului, cred că este bine venită această pauză la echipele de club să mai punem la punct detalii din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Adrian Petre este în lotul echipei. Dacă va fi nevoie de el și va intra în teren, trebuie să dea totul pentru echipă

Avem jucători de valoare. În trecut, fotbaliștii noștri alcătuiau nucleul naționalei, acum nu mai putem spune același lucru. Sper ca pe viitor să fie cât mai mulți convocați jucători și să atragă atenția selecționerului. 

Adrian Petre este în lotul echipei. Dacă va fi nevoie de el și va intra în teren, trebuie să dea totul pentru echipă”, a spus Petrea înaintea meciului cu Viitorul.

ADVERTISEMENT

(P) Cota BETANO pentru FCSB – Viitorul: 1,72 este cota pentru „PSFX“. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!