Fotbal intern

Toni Petrea speră ca pe viitor FCSB să dea mai mulți jucători la națională: “Fotbaliștii noștri formau nucleul primei reprezentative în trecut! Acum nu mai e la fel”. Ce se întâmplă cu Adi Petre

29.08.2020 | 16:17
Toni Petrea spera ca pe viitor FCSB sa dea mai multi jucatori la nationala Fotbalistii nostri formau nucleul primei reprezentative in trecut Acum nu mai e la fel Ce se intampla cu Adi Petre
ADVERTISEMENT

FCSB joacă împotriva Viitorului duminică, de la ora 21:00, în etapa a doua din Casa Pariurilor Liga 1. Echipa lui Toni Petrea a început foarte bine stagiunea, cu două victorii, 3-0 cu Astra și 3-0 cu Shirak, în primul tur preliminar din Europa League.

Viitorul a început cu stângul actuala stagiune. Echipa lui Ruben De La Barrera a obținut doar o remiză pe teren propriu împotriva nou promovatei UTA Arad, scor 1-1. Roș-albaștrii sunt favoriți înainte de meciul de duminică.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB a prefațat meciul cu Viitorul, spunând că echipa adversă este una croită pe atac și este conștient de faptul că echipa sa nu va avea un meci ușor. El a vorbit și despre convocările de la națională, dar și despre situația lui Adi Petre:

Toni Petrea speră ca pe viitor FCSB să dea mai mulți jucători la națională

“Mă bucură faptul că am reușit să marcăm multe goluri. Avem o echipă ofensivă, preocupată de atac. Întâlnim o echipă croită cu un joc pe atac și va fi interesant. Viitorul este o echipă de valoare, jucătorii formează o echipă și trebuie să fim atenți.

ADVERTISEMENT

Mă bucur pentru Buș că a reușit să ajungă la națională și îi urez succes. Nu ne interesează ce fac celelalte echipe, ce probleme au. Suntem preocupați de ce facem noi, trebuie să tratăm fiecare meci la victorie și la final vom trage linie să vedem unde suntem.

VEZI VIDEO:

Conferință de presă înainte de FCSB-Viitorul!

Aici puteți vedea ce a declarat Anton Petrea înaintea partidei cu Viitorul FC, din a doua etapă a Ligii 1.

Posted by FCSB on Saturday, August 29, 2020

Cred că este bine venită această pauză la echipele de club

Când m-am uitat pe rezultatele din primul tur am văzut multe surprize. Niciun meci nu este ușor în acest nou sistem și nu poate fi vorba de adversari facili în Europa.

ADVERTISEMENT

Ținând cont că nu am avut o pregătire înainte de începutul sezonului, cred că este bine venită această pauză la echipele de club să mai punem la punct detalii din punct de vedere fizic.

Adrian Petre este în lotul echipei. Dacă va fi nevoie de el și va intra în teren, trebuie să dea totul pentru echipă

Avem jucători de valoare. În trecut, fotbaliștii noștri alcătuiau nucleul naționalei, acum nu mai putem spune același lucru. Sper ca pe viitor să fie cât mai mulți convocați jucători și să atragă atenția selecționerului. 

ADVERTISEMENT

Adrian Petre este în lotul echipei. Dacă va fi nevoie de el și va intra în teren, trebuie să dea totul pentru echipă”, a spus Petrea înaintea meciului cu Viitorul.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Viitorul: 1,72 este cota pentru „PSFX“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: