Life

Top 10 cel mai bine îmbrăcate cupluri din lume. Ele strălucesc la fiecare apariție. Surpriză uriașă pe locul 1

Top 10 cel mai bine îmbrăcate cupluri din lume. Acestea strălucesc de fiecare dată. Pe primul loc se află o surpriză uriașă.
26.10.2023 | 07:33
Top 10 cel mai bine imbracate cupluri din lume Ele stralucesc la fiecare aparitie Surpriza uriasa pe locul 1
Top 10 cele mai bine îmbrăcate cupluri din lume. Sursa foto: Hepta/Colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Top 10 cel mai bine îmbrăcate cupluri din lume, care strălucesc de fiecare dată când apar în public. Pe primul loc se află o adevărată surpriză. Acest top a fost realizat de o casă de modă britanică.

Top 10 cele mai bine îmbrăcate cupluri din lume. Surpriză mare în clasament

După ce s-au analizat peste 5 milioane de postări pe rețelele de socializare, dar și postări online, s-a stabilit  care sunt cuplurile îmbrăcate cel mai bine din toată lumea.

ADVERTISEMENT

Prințul William și Kate Middleton se situează pe primul loc în lume, după cum a stabilit o casă de modă britanică. Prinții de Wales au primit zece puncte din zece. Se pare că ținutele celor doi au fost mai apreciate decât cele ale altor cupluri celebre, cum ar fi cele ale soților Beckham.

De altfel, cei doi mereu strălucesc atunci când apar împreună la diverse evenimente. Indiferent dacă poartă ținute casual sau elegante, Prinții de Wales sunt întotdeauna în centrul atenției.

ADVERTISEMENT

Pe locul doi s-au clasat Justin Bieber și soția lui, Hailey, care au primit șase din cele zece puncte. În urmă cu câțiva ani, cântărețul de muzică pop și-a lansat propria linie vestimentară.

Cu toate acestea, fanii starului pop au considerat, în ultima vreme, că ținutele artistului sunt mult mai neglijente decât înainte. De exemplu, la un eveniment elegant care a avut loc în această vară, Hailey Bieber a purtat o rochie roșie care a atras toate privirile.

ADVERTISEMENT

Ținuta a fost asortată cu tocuri, iar părul era perfect aranjat. În schimb, soțul ei și-a făcut apariția în pantaloni scurți, papuci Crocs, iar pe cap purta o șapcă.

Pe locul trei au fost Kendall Jenner și partenerul ei, cântărețul de rap Bad Bunny. De asemenea, Taylor Swift și noul ei iubit s-au clasat pe locul patru, notează Observator News.

ADVERTISEMENT

Fratele mai mic al Prințului William, Harry, și soția acestuia, Meghan Markle, s-au situat la jumătatea clasamentului, astfel că . Ducii de Sussex au primit cinci puncte din zece din partea casei de modă respective.

Cupluri care îi includ pe Harry Styles, Gigi Hadid și Kylie Jenner au ocupat următoarele locuri în clasament. Pe locul 9 au ajuns Victoria și David Beckham, care au primit doar 0.8 puncte din 10. Ultimul loc a fost ocupat de Ariana Grande și de partenerul ei.

ADVERTISEMENT