Sport

Top 3 „grei” care au băgat frica în Mitică Dragomir. Clasamentul e completat de o femeie și nu e soția Vica! „Stai jos, tâmpitule!”

De cine s-a temut Dumitru Dragomir? Fostul șef al LPF a dezvăluit totul la showul „Max Profețiile lui Mitică”.
04.03.2024 | 09:22
Top 3 grei care au bagat frica in Mitica Dragomir Clasamentul e completat de o femeie si nu e sotia Vica Stai jos tampitule
Top 3 „grei” care au băgat frica în Mitică Dragomir. Topul e completat de o femeie și nu e soția Vica! „Stai jos, tâmpitule!”. FOTO; Fanatik
ADVERTISEMENT

Am aflat de cine i-a fost frică lui Dumitru Dragomir. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a făcut dezvăluiri incediare în cea mai recentă ediție de „Max Profețiile lui Mitică”. Showul se vede live pe FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:30.

De cine s-a temut Mitică Dragomir. Topul e completat de o femeie și nu e soția Vica! „Stai jos, tâmpitule!”

„N-am jucat în opt ani un joc de noroc, o partidă de table, de frica lui Radu. Mi-era o frică de el. De Postlenicu mi-a fost cel mai frică. E pe primul loc. Ioan Radu a murit, Dumnezeu să îl odihnească, ăla care s-a împușcat.

ADVERTISEMENT

Postelnicu era pe primul loc, Nuță pe doi. Băi și o să râzi și de doamna Bărbulescu, sora lui Ceaușescu. Mi-era frică, muream! Toată lumea tremura! Dacă ea trecea pe stradă, nimeni nu mergea, toată lumea stătea pe loc. Era doamna Bărbulescu, mă. Era de un respect ieșit din comun. Mie îmi era frică.

De Postelnicu nu doar mie îmi era frică. Lui Ioan Radu, care a fost prim vicepremier al țării, a fost secretar al Comitetului Central. Murea de frică. Eu până mor spun că n-a existat om în România care să se teamă mai mult decât de Postelnicu. Era ca Hitler. Și era un om cu inimă mare și toată lumea îl face tâmpit, cum îl face și pe Coldea”, a declarat Mitică Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

„Muream de frică”

Tudor Postelnicu a fost un demnitar comunist și general român. În 1978, a fost numit șef al Departamentului Securității Statului, iar în 1987 a devenit Ministru de Interne și membru al Comitetului Central al Partidului Comunist Român.

„Ioan Radu mă cheamă la el. Îi devenisem prieten. Nu greșisem cu nimic și nu îi greșeam cu nimic. ‘Vreau să fac aia. Vorbiți cu ăștia de la Securitate și cu Poliția și cu uzina că ăia dacă mă prind vin și mă reclamă la dumneavoastră. Mai bine spuneți-le dumneavoastră că fac asta’.

ADVERTISEMENT

Și mă întreba ‘E în cadrul legii?’ ‘Ia uitați ce spune legea’. Numai că se vor deranja pentru că n-au făcut-o ei, o face Dragomir, iar ei au funcții mari. ‘Bă, dacă e legal, fă-o, răspunde eu’. Mama, se repezeau ăia în mine ‘Tovarășe, l-am prins’. Ia să vedem ce spune legea. Uite așa stăteau ăia (n.r. – cu mâinile în față).

Nuță mă chema în fiecare dimineață la el. Postelnicu mă chema o dată la o lună. (n.r. – tremurai când intrai la Postelnicu?) Muream! Muream! Când mă duceam înăuntru și vedeam generalii ăia adjuncții de ministru stând drepți în fața lui și el îmi zicea Stai, mă, tâmpitule jos!

ADVERTISEMENT

Și eu stăteam jos și ăia în picioare, muream că mă dușmăneau ăia. (n.r. – lui Ceaușescu i-a fost frică de Postelnicu?) Eu zic că da. Chiar dacă el l-a pus. Cu toate că el l-a dat jos de la Securitatea Statului și l-a pus Ministru de Interne. Adică l-a mărit în grad, peste Vlad, dar cel mai tare om dintr-o țară e șeful operativ al securității”, a adăugat Dragomir

CEI 3 OAMENI de care S-A TEMUT Mitica Dragomir in COMUNISM | Ceausescu NU A PRINS TOP 3

ADVERTISEMENT