Life

Top 3 zodii de care să te ferești în luna iulie 2021. Sunt puse pe ceartă!

3 zodii nu vor fi în apele lor în luna iulie, așa că ar fi bine să te ferești de ele, ori cel puțin să nu le provoci.
25.06.2021 | 11:02
Top 3 zodii de care sa te feresti in luna iulie 2021 Sunt puse pe cearta
ADVERTISEMENT

3 zodii vor fi ceva mai sensibile în luna iulie 2021, fapt pentru care ar trebui să te ferești de ele, ori să nu le faci rău. Chiar și anumite glume le-ar putea deranja.

Luna iulie este una dintre cele mai intense pentru majoritatea semnelor zodiacale. 3 dintre nativi au parte de câteva dușuri reci, de tot felul de provocări din partea destinului, fapt pentru care nu au chef de cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Locul 3: Zodia Pești. Nativii de apă vor să facă foarte multe lucruri în același timp, dar pe cont propriu. Vor fi tot mai reticenție la ajutoarele celor din jur.

Top 4 zodii de care e bine să te ferești în luna iulie 2021

Nu acceptă să primească indicații ori sfaturi, chiar dacă acestea i-ar avantaja. Devin extrem de încăpățânați și pot rupe anumite legături de prietenie dacă tovarășii lor insistă să se impună.

ADVERTISEMENT

Cel mai bine ar fi să asculți problemele Peștilor fără să arăți că știi tu mai bine cum ar trebuie să le depășească. Nimeni nu poate ști mai bine decât ei, mai ales că unele aspecte sunt destul de intime.

Este dreptul lor până la urmă cât de mult vor să se deschidă în fața celorlalți, chiar dacă vorbim despre cei mai buni prieteni. Unele lucruri nu pot fi spuse, pur și simplu, iar asta trebuie respectat.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au planuri de răzbunare

Locul 2: Zodia Taur. Nici Taurii nu sunt cei mai buni comunicatori în iulie 2021. Probabil că vremea caniculară îi face destul de irascibili, așa că nu insista să îi chemi în anumite locuri în oraș mai ales pe căldură.

Ar fi bine să lași totul la latitudinea lor dacă nu vrei să pierzi prietenia cu ei. Pentru Tauri, lucrurile pot fi extrem de neplăcute pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

În relația de iubire pot apărea cele mai multe controverse. Este o perioadă dificilă, dar o să își revină.

Locul 1: Zodia Scorpion. Scorpionii sunt intangibilii lunii lui Cuptor. Nu au de gând să cedeze deloc în fața celorlalți. Sunt puși pe harță din primele zile ale lunii.

Scorpionii pot pune la cale strategii de răzbunare, mai ales dacă sunt convinși că o persoană le-a făcut rău. Pentru acești nativi, iulie este o lună plină de tensiuni, plină de evenimente neprevăzute, neplăcute.

ADVERTISEMENT