Life

Top 5 coafuri pe care să le încerci de Ziua Femeii. Sunt simple, rapide și elegante

Top 5 frizuri de care merită să ții cont pe 8 martie. Specialiștii în domeniu spun că sunt naturale, agil de făcut și rafinate.
28.02.2023 | 15:20
Top 5 coafuri pe care sa le incerci de Ziua Femeii Sunt simple rapide si elegante
Top 5 frizuri de care merită să ții cont pe 8 martie. Sunt naturale, agil de făcut și rafinate. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Top 5 coafuri pe care să le încerci de Ziua Femeii. Sunt simple, rapide și elegante și te vor face să te simți foarte bine în propria piele. De asemenea, frizurile pot fi purtate și în alte zile speciale de peste an și nu numai.

Top 5 frizuri de care merită să ții cont pe 8 martie. Sunt naturale, agil de făcut și rafinate

Coafura este foarte importantă pentru femeile care țin la etichetă. Fiecare doamnă poate arăta impecabil fără a face programare în prealabil la saloanele de înfrumusețare, ci direct acasă datorită unor frizuri naturale și agil de făcut.

ADVERTISEMENT

În plus, sunt rafinate și te vor face să fii irezistibilă de Ziua Femeii. Pe 8 martie încearcă un accesoriu de păr care să îți completeze coafura pe care o încerci. Poți opta pentru o bandă sau un arc special care poate fi din perle.

Un strop de eleganță și rafinament poate fi creat datorită unor bucle lejere care pot fi realizate fără a folosi placa de păr sau ondulatorul. Acest lucru se poate face cu ajutorul unor codițe împletite sau cu un
șervețel de hârtie și un uscător de păr.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să faci este să îndoi părul în jurul șervețelului și apoi să îl usuci cu uscătorul de păr timp de câteva secunde. După ce șervețelul se răcește se îndepărtează cu mare grijă pentru a nu strica lookul de Ziua Femeii.

Pentru un plus de strălucire și hidratare se poate aplica un spray pentru păr sau o mască de păr nutritivă înainte de a începe coafarea propriu-zisă. De asemenea, pentru bucle lejere poți dormi întreaga noapte cu o bentiță elastică.

ADVERTISEMENT

Coafuri inedite pentru ziua de 8 Martie

O altă coafură inedită pentru ziua de 8 Martie care nu lipsește din top 5 este creponarea părului. Este un stil care se folosește de foarte mulți ani și care este de actualitate și în ziua de azi. Secretul stă în placa de păr utilizată.

Șuvițele iau mai mult timp decât frizurile simple și rapide de mai sus, însă rezultatul final merită. În plus, de Ziua Femeii un coc messy te poate scoate din anonimat dacă nu vrei să epatezi și să ieși din zona de confort.

ADVERTISEMENT

Acest stil prinde foarte bine în ultima perioadă și este extrem de popular printre femeile care își doresc un look dezordonat, dar în același timp elegant. Nu trebuie decât să îți răsucești părul la ceafă și să îl prinzi cu un elastic și câteva agrafe.

ADVERTISEMENT