Life

Top 6 zodii infidele. Te înșală cu zâmbetul pe buze, în 2021

25.03.2021 | 19:42
Top 6 zodii infidele Te insala cu zambetul pe buze in 2021
ADVERTISEMENT

Top 6 zodii infidele, Ce nativi te înșală cu zâmbetul pe buze, fără să regrete? Toți am suferit în dragoste, dar riscăm și mai mult să ne punem în această situație neplăcută dacă începem o relație cu aceste persoane.

Zodia Gemeni

Așa cum spune și numele acestui semn zodiacal, nativul din Gemeni are două fețe. Chiar dacă tu ai impresia că aveți o relație fericită, nu scapă ocazia să arunce o privire în “vitrină” sau chiar să calce strâmb cu alte persoane.

ADVERTISEMENT

Își pune greu sufletul pe tavă, dar există cu siguranță și o persoană de care se îndrăgostește cu adevărat. Asta nu oferă însă vreo garanție pe termen lung, pentru că nativul din Gemeni consideră că o aventură sexuală nu este trădare.

Zodia Leu

Este un nativ focos, căruia îi place să își trăiască viața după regulile proprii. Nu ține cont de sentimentele celor din jur, ci doar de dorințele și de aspirațiile lui. Însă, dacă reușești să îl cucerești definitiv, veți avea o viață palpitantă împreună.

ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară

Contrar numelui, această zodie are tendința să zburde din floare în floare mai rapid decât crezi tu. Nu ține cont de nimeni și de nimic și trădează cât ai zice pește. Nu își deschide sufletul din teama de a suferi, așa că preferă să îi rănească pe cei din jur.

Este o persoană extrem de pasională și inventivă în dormitor. Dacă îți dorești să ai o relație cu cineva din zodia Fecioară, trebuie să știi foarte bine în ce te implici, de fapt.

ADVERTISEMENT

Top 6 zodii infidele. Cine te înșală cu zâmbetul pe buze

Zodia Balanță

Echilibrul nu este cel mai bun atribut al acestui nativ, ba chiar dimpotrivă. Poate fi sigur că a descoperit persoana ideală, dar apoi să acumuleze frustrări și să intre într-o stare de blazare. Nu reușește să comunice așa cum trebuie ceea ce simte și preferă să se consoleze în brațele altor persoane.

Zodia Scorpion

Este gata oricând să “înțepe” o altă persoană cu farmecul propriu, chiar dacă este într-o relație. Privește totul ca pe o joacă, dar riscă să primească o lecție importantă, atunci când găsește o persoană ideală, de care se îndrăgostește nebunește.

ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător

Acționează ca un veritabil Cupidon și este gata să seducă pe oricine, oricând. Profită de momentele în care se află la distanță de partener și își testează puterea asupra celor din jur. Este un partener alunecos, dar care se comportă frumos atunci când are nevoie de o favoare.

ADVERTISEMENT