Life

Top cinci rase de câini perfecte pentru copii. Cu ce prețuri se vând în România

Care este topul cinci al raselor de câini perfecte pentru familiile cu copii. Cât costă puiuții acestor câini docili la noi în țară.
18.12.2022 | 17:45
Top cinci rase de caini perfecte pentru copii Cu ce preturi se vand in Romania
Top cinci rase de câini perfecte pentru copii. Cu ce prețuri se vând în România Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Care sunt rasele de câini perfecte pentru copii. Care sunt prețurile cu care sunt puse la vânzare la noi în țară.

Top cinci rase de câini perfecte pentru copii

Care este topul raselor de câini care sunt potrivite inclusiv pentru familiile care au copii. Bulldogul este pe primul loc, fiind foarte afectuos cu cei mici.

ADVERTISEMENT

Este mai degrabă un câine docil decât unul cu o foarte mare energie și se înțelege numai cu copiii, dar și cu alte animale, așa că este perfect dacă vreți să aveți și o pisică și un cățel în aceeași casă. Bulldogul este foarte răbdător, așa că este perfect pentru o familie cu copii.

Un puiuț de bulldog francez poate costa de la 1000 de lei, dar prețul poate ajunge și la 3500 de lei, în funcție de culoarea acestora.

ADVERTISEMENT

Câinii din rasa Beagle au un temperament foarte cald și tocmai de aceea sunt ideali pentru o familie cu copii. Acestora le place foarte mult să se plimbe pe în natură, așa că pot explora alături de cei mici.

Un pui de beagle de 3 luni este circa 500 de lei, dar prețul crește pentru cei care au doar câteva săptămâni la 600 sau chiar 800 de lei.

ADVERTISEMENT

Un alt câine din topul celor potriviți pentru familiile cu copii este bullterrierul, un câine care a fost crescut pentru a fi un animal de companie.

Acesta este capabil să ofere foarte multă iubire și este prietenos atât cu cei mici cât și cu adulții. Acesta este perfect dacă aveți copii mici care abia învață cum să se poarte cu un câine, în cazul în care îl strâng prea tare în brațe sau decid să se joace cu urechile lui într-un mod mai agresiv.

ADVERTISEMENT

Prețul acestora este unul destul de mare și pornește de la circa 2000 de lei, dar poate ajunge chiar și la proape de 4000 de lei.

Ce alte rase de câini mai sunt potrivite pentru copii

Un alt câine perfect pentru familiile cu copii este Collie. Câinii din rasa Collie sunt foarte blânzi și nu cauzează probleme mai deloc.

Aceștia adoră să le facă pe plac stăpânilor, de la cei mici la cei mari. Prețul acestor căței pornește de la 500 de lei și poate ajune și la 900 de lei.

Nu în ultimul rând, o altă rasă de câini perfectă pentru copii este Newfoundlandul. Acesta este unul dintre cei mai inteligenți câini și mai ocrotitor față de copii.

Aceștia sunt chiar considerați un fel de babysitteri din lumea animală. Prețul unei puiuț este de circa 2.000 de lei, dar poate ajunge și la 2.500 de lei.

ADVERTISEMENT