Life

Top 4 compatibilități între zodii în primăvara anului 2022. Cine cu cine se înțelege cel mai bine

Vă prezentăm topul compatibilităților zodiacale din primăvara anului 2022. Sunt surprize mari în rândul celor 12 semne. Zodii care până acum nu se înțelegeau vor cădea la pace.
01.03.2022 | 10:32
Top 4 compatibilitati intre zodii in primavara anului 2022 Cine cu cine se intelege cel mai bine
Top 4 compatibilități între zodii în primăvara anului 2022. Foto: mytodayshoroscope.com
ADVERTISEMENT

Află din acest top 4 al compatibilităților între zodii care sunt perechile care se vor înțelege cel mai bine în primăvara acestui an.

Top 4 compatibilități între zodii în primăvara anului 2022

Lunile martie, aprilie și mai vor fi favorabile pentru inițierea unor noi tipuri de legături. Sunt avantajate în special zodiile de foc și de pământ. Unele decizii vor putea fi luate în special în doi, mai ales dacă aruncăm o privire spre sfera profesională, spre felul în care evoluează anumite domenii de afaceri.

ADVERTISEMENT

Locul 4: Vărsător + Pești. Aer și apă, creativitate și spiritualitate. Ying și yang. Cam așa se vor completa nativii născuți în Vărsător sau Pești.

Persoanele care au venit pe lume sub aceste două semne vor putea realiza lucruri mărețe mai ales pe partea artistică. Se pot naște și câteva povești de iubire destul de interesante, mai ales dacă nativii sunt adolescenți.

ADVERTISEMENT

Locul 3: Gemeni + Leu. Nativii Gemeni sunt destul de nehotărâți, însă dârzenia de care dau dovadă Leii îi vor ajuta să depășească anumite puncte de cotitură. Relațiile de iubire care se pot naște între aceste două semne în primăvara aceasta se anunță a fi una de lungă durată.

Locul 2: Scorpion + Capricorn. Cine ar fi crezut că două dintre cele mai căpoase semne vor ajunge să-și dea mâna? Ei bine, Capricornii au nevoie de profunzimea Scorpionilor, de felul în care aceștia știu să pătrundă dincolo de realitatea pe care o văd cu toții.

ADVERTISEMENT

Berbecii și Săgetătorii, compatibilitatea de aur a acestui anotimp

Capricornii nu se pot descurca, oricât de inteligenți ar fi, dacă nu își dezvoltă latura aceasta emoțională. Inteligența emoțională poate fi de multe ori decisivă, mai ales când deciziile îi vizează pe cei din jur.

Locul 1: Berbec + Săgetător. Nu e de mirare această compatibilitate, căci este una dintre cele mai bune. Semne de foc, la fel de viscerale și de pasionale și la fel de muncitoare. Berbecii au nevoie în primăvara aceasta de Săgetători, deoarece aceștia oferă perspective cu totul inedite asupra vieții, dincolo de pragmatism.

ADVERTISEMENT