Sport

Topul superjucătorilor care pot fi luați gratis la vară. Mbappe e primul!

Cum arată topul superjucătorilor care pot fi transferați gratis în perioada de mercato din vară. Kylian Mbappe este în vârful listei.
02.02.2024 | 12:30
Topul superjucatorilor care pot fi luati gratis la vara Mbappe e primul
Cum arată topul superjucătorilor care pot fi transferați liberi în vară. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Perioada de transferuri din iarnă s-a încheiat și mai mulți jucători cu nume din fotbalul european vor deveni curând liberi de contract. Cel mai sonor nume de pe această listă este Kylian Mbappe. Superstarul francez a intrat în ultimele 5 luni de contract cu PSG și o posibilă plecare la Real Madrid este din ce în ce mai aproape.

Topul superjucătorilor care pot fi luați gratis la vară. Mbappe e primul!

Kylian Mbappe a fost protagonistul perioadei de transferuri din vara trecută. PSG a încercat cu orice preț să-l convingă pe atacantul francez să semneze prelungirea contractului scadent în vara anului 2024. Kylian Mbappe s-a ținut tare, iar un posibil transfer la Real Madrid devine plauzibil.

ADVERTISEMENT

Cotat la 180.000.000 de euro, Kylian Mbappe este primul în topul superjucătorilor care pot fi transferați gratis în perioada de transferuri din vara acestui an. Conform cotidianului spaniol As, Kylian Mbappe va anunța în zilele următoare unde va alege să joace din vară.

Un alt internațional francez care poate semna gratis din vara acestui an este Adrien Rabiot. Mijlocașul de 28 de ani al lui Juventus mai are contract până în vară. Fostul fotbalist de la Toulouse și PSG este cotat la 40.000.000 de euro de Transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT

Piotr Zielinski, ultimul loc pe podium în topul superjucătorilor care pot semna gratis în vară

Napoli l-ar putea pierde gratis pe Piotr Zielinski în vară. Mijlocașul central polonez, cotat la 30 de milioane de euro, ar putea continua în Serie A la Inter din vară. Totodată, Mario Hermoso (Atletico Madrid), Guido Rodriguez (Betis), Daichi Kamada (Japonia) și Wilfred Ndidi (Leicester) mai au contracte până în vară.

Jucătorii au posibilitatea să-și prelungească contractul, dacă ajung la un numitor comun în privința contractului. Totodată, fotbaliștii pot semna în această perioadă cu orice echipă din postura de jucători liberi de contract.

ADVERTISEMENT

De asemenea, „veteranii” Toni Kroos și Luka Modric vor rămâne liberi de contract în vară, dacă nu-și vor prelungi contractul cu Real Madrid. În aceeași situație se află și Koke, mijlocașul de legendă al lui Atletico Madrid.

Topul celor mai valoroși jucători

Jude Bellingham, Kylian Mbappe și Erling Haaland ocupă prima poziție în topul celor mai valoroși jucători, conform Transfermarkt.com. Cei 3 fotbaliști de la Real Madrid, PSG și Manchester City au fiecare o cotă de piață de 180.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Următorul pe listă este Vinicius Jr. Atacantul brazilian de pe Santiago Bernabeu este cotat la 150.000.000 de euro. Ultimul loc pe podium este ocupat de Bukayo Saka. Atacantul lui Arsenal are o cotă de piață de 120.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT