Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Tot ce trebuie să știi despre vânzarea biletelor la meciurile României la EURO 2024: „E singura modalitate”

Cum pot achiziționa suporterii români bilete pentru Euro 2024. Andrei Vochin le-a transmis fanilor că tichetele pot fi obținute printr-o singură modalitate.
04.12.2023 | 08:30
Tot ce trebuie sa stii despre vanzarea biletelor la meciurile Romaniei la EURO 2024 E singura modalitate
Tot ce trebuie să știi despre vânzarea biletelor la meciurile României la EURO 2024: „E singura modalitate”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Românii sunt gata să ia cu asalt Germania pentru turneul final de anul viitor. În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin le-a explicat fanilor care este singura modalitate de a își achiziționa bilete.

Cum se pot cumpăra bilete pentru Euro 2024: „Va fi concurență mare”

România va debuta la Euro 2024 pe data de 17 iunie, cu câștigătoarea play-off-ului B (Israel, Bosnia-Herțegovina, Ucraina și Islanda), la Munchen. Apoi, în cel de-al doilea meci, „tricolorii” se vor duela cu Belgia, pe data de 22 iunie, la Koln.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci al reprezentativei noastre în faza grupelor este programat să se desfășoare pe data de 26 iunie, în fața selecționatei din Slovacia, la Frankfurt.

„Pe site-ul FRF sunt toate informațiile. Pe scurt, de mâine se deschide posibilitatea de a aplica la UEFA. Biletele se vând doar prin UEFA, nu prin Federația națională. A mai fost o fereastră înainte de cunoașterea echipelor calificate la turneul final.

ADVERTISEMENT

Asta e a doua fereastră, între 4 și 12 decembrie și sfatul meu e ca toți românii care doresc să vină acolo să aplice pentru că e singura modalitate de intrare în posesia biletelor.

Nu se face pe principiul primul venit primul servit. Se strâng toate înscrierile și se face o tombolă. Va fi o tragere la sorți. Totul e coordonat de UEFA. FRF nu poate decât să ofere toate informațiile necesare pentru ca ai noștri să își ia biletele. Știu că va fi concurență mare.

ADVERTISEMENT

(n.r. – știm câte bilete o să avem? E o cotă. Cred că undeva la 20-30% din capacitatea fiecărui stadion, acest procent va fi acordat celor două țări care se înfruntă.

Apoi sunt gazdele. Bilete pentru nemți. La fel cum a fost și la București la meciurile de pe Arena Națională de la Euro 2020”, a dezvăluit Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi revăzută în premieră pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici luni, marți și vineri, ora 17:30.

Tot ce TREBUIE SA STII despre VANZAREA BILETELOR la meciurile Romaniei la EURO 2024

ADVERTISEMENT