Life

Totul despre compatibilitatea între zodii, cu astrologul Mariana Cojocaru. Ce vedete și-au găsit sufletul pereche

13.04.2021 | 17:05
Totul despre compatibilitatea intre zodii cu astrologul Mariana Cojocaru Ce vedete siau gasit sufletul pereche
Totul despre compatibilitatea între zodii, cu astrologul Mariana Cojocaru. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astăzi, astrologul Mariana Cojocaru a fost invitată la Antena Stars. unde a oferit toate detaliile despre compatibilitatea între zodii.

De asemenea, ea a dat și exemple de vedete care și-au găsit sufletul pereche, dar și de celebrități care n-au rezistat alături de partenerul de viață, chiar dacă erau zodii compatibile.

ADVERTISEMENT

Totul despre compatibilitatea între zodii, cu astrologul Mariana Cojocaru

“În ultimii ani, s-a schimbat structura de compatibilități. Fiecare are astrograma lui complexă, acolo se vede cine cu cine se potrivește, rămânem în planul general. Există mai multe tipuri de compatibilități.

Berbecul, Leul și Săgetător – zodii de foc

Gemeni, Balanță și Vărsător – zodii de aer

Taur, Fecioară și Capricon – zodii de pământ

Rac, Scorpion și Pești – zodii de apă”, a declarat astrologul Mariana Cojocaru.

Zodia Berbec

Este compatibil cu Leul și Săgetătorul. O relație frumoasă, care a rezistat în timp, a fost Cornel Fugaru și Mirela. Însă, o relație care nu a rezistat este Sergiu și Gabriela Nicolaescu. Berbecii sunt pătimași, se aprind repede și se sting la fel de repede.

ADVERTISEMENT

Zodia Taur

Este o zodie fixă și face tot ce îi stă în putere ca relația respectivă să reziste. Un exemplu este Pierce Brosnan. Însă, o relație care nu a rezistat este cea dintre Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu, dar și cu soțul ei.

Zodia Gemeni

Sunt foarte veseli și sociabili, este o zodie care poate cânta la mai multe mese în același timp. O relație care rezistă este a lui Alexandru Arșinel, iar una care s-a rupt este cea a lui Cornel Ilie. O karmă personală poate să fie mai puternică.

ADVERTISEMENT

Zodia Rac

Dacă e să privim lucrurile în general, este compatibil cu zodiile de apă. Se spune că Racii atrag mult alți Raci. O relație frumoasă este dintre Marilena Chelaru și soțul ei. Ilie Năstase și Amalia nu au rezistat, chiar dacă se atrag.

Zodia Leu

Vrea să i se pună totul la picioare. Relația este pe muchie de cuțit, când vine vorba despre o femeie. Dacă bărbații știu ce își doresc, relația rezistă. Madonna era Leu, a fost căsătorită cu Sean Penn, care era Leu, dar relația nu a rezistat.

ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară

Este o zodie dublă, de pământ. Sunt persoane foarte timide, care trebuie înțelese ca atare, dar există și persoane în această zodie care au ochii alunecoși. Hugh Grant este Fecioară și avut o escapadă în parcare.

Zodia Balanță

Este o zodie de aer. Christopher Reeve a fost Balanță, Soția lui a rămas alături până în ultima clipă.

Zodia Scorpion

Au un fel anume de a fi, natura aceasta alunecoasă o pot regăsi în simbolurile de apă. Cea mai interesantă relație este Richard Burton cu Elisabeth Taylor.

Zodia Săgetător

Se potrivește cu zodiile de foc, dar și cu zodiile de aer. Brad Pitt este Săgetător, căsătorit cu Jennifer Aniston, dar s-au despărțit peste noapte.

Zodia Vărsător

Și Hagi este Vărsător, a doua soție este Balanță și relația lor rezistă.

Zodia Pești

Este o zodie de apă, compatibilă cu Racul. O altă relație interesantă care rezistă este Cristi Brancu și soția lui.

ADVERTISEMENT