Sport

Totul despre Franța – Elveția, ultimul meci de la Euro 2020 care se joacă la București. România, prezentă prin fani pe stadion. Moment magic creat de suporteri. Video

Franța - Elveția, în optimile de finală de la Euro 2020, se va juca la București, pe Arena Națională, luni de la ora 19:00.
Totul despre Franta  Elvetia ultimul meci de la Euro 2020 care se joaca la Bucuresti Romania prezenta prin fani pe stadion Moment magic creat de suporteri Video
Totul despre Franța - Elveția, ultimul meci de la Euro 2020 care se joacă la București. România, prezentă prin fani pe stadion. Moment magic creat de suporteri. Video
ADVERTISEMENT
28-06-2021
21:16

Suporterii români au oferit momentul serii în meciul nebun dintre Franța și Elveția. Trecut de ora 00:00, în prelungirile confruntării, fanii români de pe „National Arena” au început să strige împreună „România, România!”, după ce înainte tot stadionul a făcut valuri, ca în vremurile bune.

 

 

28-06-2021
19:35

O mamă i-a cerut tricoul lui Mbappe pentru fiica ei

În timpul duelului dintre Franța și Elveția, de pe „National Arena”, o mamă a oferit un moment emoționant, cerându-i tricoul lui Kylian Mbappe. „Mbappe, tricoul tău pentru fetița mea! Mulțumesc mult!”, a fost mesajul mamei.

28-06-2021
18:42

Fanii sunt nerăbdători înainte de Franța - Elveția

Fanii Franței și ai Elveției sunt nerăbdători înaintea duelului de pe „National Arena”, iar în tribune s-a putut vedea emoția pe chipul tuturor suporterilor, care se așteaptă la un meci spectaculos, mai ales după Spania-Croația, scor 5-3, partidă care s-a jucat chiar înainte.

28-06-2021
18:39

Gazon perfect pe „National Arena” înainte de Franța - Elveția

Partida dintre Franța și Elveția este ultimul meci pe care „National Arena” îl va găzdui la EURO 2020, duel la care fanii au luat cu asalt biletele puse în vânzare. 

Înaintea confruntării, gazonul de pe Arena Națională arată perfect, demn de un meci în fazele superioare ale unui Campionat European.

28-06-2021
17:16

Nebunie la Arena Națională înainte de Franța - Elveția

E nebunie totală la Național Arena înaintea meciului din optimi dintre Franța și Spania. S-a format o coadă imensă de spectatori care așteaptă să își primească brățările de acces în stadion.

28-06-2021
16:40

Fanii Franței și ai Elveției au plecat cântând spre Național Arena. Jandarmii i-au acompaniat

Fanii celor două naționale au plecat spre Național Arena, partida pe care se va juca meciul din optimile Euro 2020. În timp ce părăseau Centrul Vechi din București, suporterii au început să cânte, iar la sărbătoarea lor au luat parte și jandarmii.

28-06-2021
16:07

Nebunie în Centrul Vechi! Fanii elvețieni și francezi au creat o atmosferă senzațională

FANATIK a mers în Centrul Vechi pentru a vedea cum se pregătesc fanii Elveției și ai Franței înainte de meciul direct din optimile EURO 2020, care va avea loc în această seară pe Național Arena.

Aproximativ 25.000 de fani vor fi prezenți pe stadion în această seară, iar suporterii celor două echipe și-au făcut încălzirea în Centrul Vechi, unde au cântat și au luat cu asalt terasele din centrul Capitalei pe care le-au udat din plin cu bere.

Francezii au fost la înălțime și au cântat imnul național, celebra „La Marseillaise”, spre bucuria crurioșilor și a fanilor români care se aflau în acel moment în Centrul Vechi.

 

28-06-2021
11:40

Toate cele 26.000 de bilete au fost vândute

Toate cele 26.000 de bilete pentru meciul Franța – Elveția, din optimile Euro 2020, de pe Arena Națională, au fost vândute.

Totul despre Franța - Elveția de la Euro 2020 pe Arena Națională

În aceste condiții, partida din această seară va avea cea mai mare afluență de public din momentul redeschiderii stadioanelor din România după pandemia de coronavirus.

28-06-2021
10:55

Trei nume mari au ajuns la București

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a ajuns la București pentru meciul Franța – Elveția, din optimile Euro 2020, fiind însoțit de trei nume grele ale fotbalului.

Pentru meciul de pe Arena Națională au mai venit fostul mare fotbalist portughez Luis Figo, antrenorul Sampdoriei, Claudio Ranieri, și fostul internațional francez Florent Malouda.

28-06-2021
08:37

Fanii elvețieni iau cu asalt Bucureștiul

Elveția se pregătește de duelul cu Franța din optimile de finală de la Euro 2020 și la București sunt așteptați aproximativ 800 de fani ai naționalei pregătite de Vladimir Petkovic.

Reporterul cotidianului Blick, Fabian Fuhrer, a ajuns deja în țara noastră și a făcut un material cu modul în care au petrecut suporterii elvețienii care au ajuns deja la București. De asemenea, jurnalistul a prezentat modul în care fanii vor putea intra pe Arena Națională.

Fiind gazdă pentru acest meci, Franța a ales să joace în albastru, astfel că Elveția va evolua în alb.

28-06-2021
06:13

Burleanu l-a invitat pe Ceferin la Franța - Elveția

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că șeful UEFA, Aleksander Ceferin, a acceptat invitația de a urmări din tribunele Arenei Naționale întâlnirea Franța – Elveția din optimile Euro 2020.

”Vreau să confirm prezenţa preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, mâine (n.r. – luni) la Bucureşti, care a răspuns favorabil invitaţiei noastre. El va asista bineînţeles la meciul din optimile de finală ale Campionatului European de pe Arena Naţională.

Prezenţa sa la Bucureşti este un mesaj de încredere şi un semn de recunoaştere privind buna organizare a Euro 2020 la Bucureşti”, a declarat Burleanu.

Bucureștiul simte în sfârșit senzația unui meci tare la Euro 2020. După trei partide nu prea atractive din grupa C, Arena Națională găzduiește Franța – Elveția, meci din optimile de finală.

Franța a ajuns în această fază a competiției după ce a reușit să câștige “grupa morții”, cu Portugalia, Germania și Ungaria. În vreme ce Elveția a fost între cele trei echipe de pe locul 3 în grupe care au obținut calificarea în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Totul despre Franța – Elveția, optime de finală la Euro 2020, pe Arena Națională. Didier Deschamps are probleme de lot

Didier Deschamps se confruntă cu multe probleme medicale. Ousmane Dembele s-a accidentat în partida contra Ungariei și va fi indisponibil o perioadă mai lungă. De asemenea, nici Lucas Digne nu va putea juca în partida de pe Arena Națională.

Mai mult, Lucas Hernandez, Thomas Lemar și Marcus Thuram au acuzat și ei diferite probleme medicale, dar vor putea fi utilizați de selecționerul Franței. De partea cealaltă, Elveția dispune de un lot complet.

ADVERTISEMENT

Învingătoarea din partida Franța – Elveția va avea o misiune foarte complicată și în sferturile de finală. Acolo unde va înfrunta câștigătoarea din duelul Spania – Croația, programat tot luni.

Se mărește numărul de spectatori pe Arena Națională: 26.900 de bilete! Măsuri importante de securitate

Se pregătesc măsuri importante de securitate pentru partida Franța – Elveția. Peste 2000 de jandarmi, polițiști și pompieri vor fi amplasați în puncte strategice în jurul stadionului și pe traseele de deplasare ale suporterilor.

ADVERTISEMENT

26.900 de bilete au fost scoase în vânzare pentru partida Franța – Elveția, după relaxarea măsurilor de protecție împotriva noului coronavirus. La precedentele trei partide, din grupa C, au fost puse în vânzare doar câte 14.000 de bilete.

Președintele UEFA, Alexander Ceferin, și-a anunțat prezența la București pentru partida Franța – Elveția, de pe Arena Națională, în optimile Euro 2020. Răzvan Burleanu, președintele FRF, s-a declarat încântat de această veste.

ADVERTISEMENT

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, vine pe Arena Națională la Franța – Elveția

“Ceferin vine la București și va asista la meciul din optimi, Franța – Elveția. Prezența sa în România este pentru noi un mesaj de încredere și un semn de recunoaștere în ceea ce privește organizarea Euro 2020, de care eu sunt foarte mulțumit. Ne dă semne de încredere că vom putea organiza și alte competiții de acest calibru în viitor”, a declarat Răzvan Burleanu într-o conferință de presă.

Totuși, atât francezii cât și elvețienii s-au plâns de condițiile pe care le-au găsit la București. Și jurnaliștii de la L’Equipe au fost destul de duri în comentariile despre capitala României.

“Aici este micul Paris. Totuși, în afara unei replici a Arcului de Triumf, nu e chiar evident. Bucureștiul e un oraș eterogen, cu un mozaic de cartiere foarte diferite. E dificil să găsești puncte comune între festivul Lipscani, împrejurimile șic ale parcului Herăstrău și aceste serii de blocuri lungi, albe sau gri”, notează un jurnalist de la L’Equipe.

ADVERTISEMENT