Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Totul despre Hermannstadt – Rapid. Ce spune Coman despre meci și despre Măldărășanu

Hermannstadt va primi vizita lui Rapid, în etapa a 11-a din SuperLigă.
01.10.2023 | 12:46
Totul despre Hermannstadt  Rapid Ce spune Coman despre meci si despre Maldarasanu
Hermannstadt - Rapid se joacă duminică, de la ora 18:00. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Hermannstadt va primi vizita lui Rapid în runda a 11-a din SuperLigă. Sibienii vor victoria, însă adversarul lor este în mare formă și vine după două victorii cu 3-1, împotriva lui CFR Cluj și FC Botoșani.

Hermannstadt – Rapid, meci tare din runda a 11-a

Hermannstadt – Rapid este unul din meciurile tari ale unei etape ce se anunță spectaculoase. Alte meciuri puternice din această etapa sunt Oțelul – Dinamo, Farul – Sepsi, CFR – FCU Craiova și FCSB – U Cluj.

ADVERTISEMENT

Cei de la Hermannstadt au un sezon bun, iar oficialii echipei spun că vor să o bată pe Rapid, chiar dacă Dani Coman și Marius Măldărușanu au suflet vișiniu.

Suntem la Sibiu, jucăm cu Rapid peste 10 zile și vrem să învingem. Știm toți ce simțim pentru Rapid, am trăit cele mai frumoase momente din carieră. Nu ai cum să schimbi sângele vișiniu, eu am fost rapidist cu vreo 23 de ani înainte să ajung la Rapid.

ADVERTISEMENT

Eu zic că știm toți că ținem cu Rapid, că suntem rapidiști, dar ne facem treaba cât putem de bine unde suntem. Suntem la Sibiu, lumea ne apreciază și vrem să batem inclusiv Rapidul.

Pentru noi sunt momente de satisfacție, oamenii sunt fericiți chiar dacă a fost 2-2. Oamenii apreciază munca oamenilor, suntem o echipă care joacă fotbal, care are ocazii de gol. Măldărușanu rămâne mulți ani de acum înainte, mai are doi ani de contract”, a spus Dani Coman, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Rapid, cu charter la Sibiu

Rapidiștii nu vor să piardă punctele în meciul cu Hermannstadt. Pentru a fi siguri de asta, au decis să evite deplasarea cu autobuzul de la Botoșani la Sibiu și au luat un charter. Costul total al deplasării București – Botoșani – Sibiu – București este de 25.000 de euro.

Mă bucur că vorbim la superlativ despre Rapid, despre condițiile care sunt acolo. Mă bucur că cei din patronat, președintele, tot ceea ce înseamnă administrativ, au înțeles că performanță înseamnă să investești.

ADVERTISEMENT

Trebuie să investești nu doar în aducerea de jucători, în salarii, trebuie să oferi condiții zi de zi. La Rapid sunt premisele pentru a se face performanță. La meciul de ieri de Cupă, echipa pleacă cu un charter închiriat la Suceava, unde i-a așteptat un autocar.

Merg cu autocarul la Botoșani, joacă, câștigă meciul, fără emoții, așa cum s-a întâmplat și cu CFR. Au plecat direct după meci cu autocarul la Suceava, iar de la Suceava direct cu charter la Sibiu, pentru a se odihni acolo și pentru a pregăti meciul cu Hermannstadt.

O operațiune care costă peste 25.000 de euro, dar și-au dat seama că fără să investești zi de zi nu se poate. Mă bucur că vorbim de condițiile astea la Rapid, mă bucur că echipa leagă victorii. Cupa este importantă pentru că poți merge în competițiile europene.

Uite că acolo lucrurile, și la nivel fotbalistic, și la nivel administrativ merg spre bine, iar rezultatele nu sunt întâmplătoare, chiar dacă echipa a trecut printr-un moment greu după plecarea lui Mutu cu patru zile înainte de startul campionatului și instalarea lui Bergodi, care se dovedește, așa cum a fost și Mutu, cartea câștigătoare.

Cu charter, hotel și tot, deplasarea la Botoșani a fost 25.000 de euro. Echipa stă la hoteluri de 4-5 stele.  Sibiul nu este un oraș ieftin. Îți dai seama că nu poți, fiind două meciuri legate, cupă-campionat, nu poți lua 18 jucători în lot.

Trebuie să facă deplasarea 24-25 de jucători plus staff-ul, doctori, maseori. Se acumula oboseală astfel”,  a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT
Tags: