Life

Irina Loghin încalcă tradiția de Crăciun! Are un meniu cum nu s-a mai văzut

Irina Loghin a dezvăluit ce mănâncă de Crăciun, artista fiind vegetariană convinsă! Care este alimentul la care are mare grijă?
18.12.2023 | 14:56
Irina Loghin incalca traditia de Craciun Are un meniu cum nu sa mai vazut
Irina Loghin, dezvăluiri despre regimul ei alimentar și cum petrece de Crăciun. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Irina Loghin a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cu ce înlocuiește carnea de Crăciun, având în vedere că artista este vegetariană convinsă de ani buni. Interpreta de muzică populară ne-a mai spus și ce fel de tradiție a încălcat de Crăciun, una de care, de altfel, tot mai mulți oameni nu mai țin cont.

Irina Loghin nu împodobește bradul în seara de Ajun!

În mod normal, bradul se împodobește în seara de Ajun, conform tradiției. Ei bine, în casa cântăreței Irina Loghin bradul și-a făcut loc cu o lună mai devreme. Irina Loghin ne-a mărturisit că l-a făcut încă din noiembrie ca să se poată bucura cât mai mult de el. Interpreta de muzică folclorică a mai spus și cum va petrece de Crăciun, anul ăsta. Vedeta nu se dezlipește de familia atunci când e vorba de orice sărbătoare, mai ales cea a Nașterii Domnului.

ADVERTISEMENT

„O să sărbătoresc acasă Crăciunul, ca de obicei. Niciodată nu am plecat. Crăciunul îl fac în familie, căci așa am învățat de copilă, să fim împreună de sărbători.  Bradul eu l-am făcut cu o lună înainte, ca să ne bucurăm de el mai mult, să stea mai mult timp în casă că e o bucurie mare”, a declarat Irina Loghin în exclusivitate pentru FANATIK.

Întrucât vedeta consumă foarte rar carne, doar când e nevoită fiind pe drumuri și neavând la îndemână preparatele sale vegetariene, a reușit să găsească echilibrul perfect pentru a se menține în formă cu verdețuri și semințe cât mai diversificate. Nu lipsesc din regimul ei alimentar nici nucile sau migdalele.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin ne-a mai zis că printre preferatele ei se numără supele de urzici sau leurdă ori sarmalele de post. Uneori îi mai vine să consume pește, însă nu mai are prea mare încredere după ce a văzut cum este tratat. Despre produse la conservă, nici nu se pune problema! Le taie din start de pe listă.

Cântăreața, meniu cu urzici, migdale și leurdă: „Se poate trăi foarte bine așa”. Nu mai are încredere să cumpere pește

„Rareori mănânc carne, poate doar când sunt plecată, căci la drum îmi este mai greu să pot să mă păstrez. Nu-mi place carnea, e adevărat, dar așa am fost și nevoită.

ADVERTISEMENT

Mănânc destul de rar. Uneori mai mănânci carne atunci când n-ai încotro, dar în general am un regim alimentar mai special. Știu ce-mi face bine, știu ce-mi face rău, deci carnea nu m-a atras și nu mă va atrage niciodată.

Înlocuiesc carnea cu tot felul de legume, tot felul de semințe, sarmale de post. Câteodată mai mănânc pește, dar trebuie să fiu sigură că peștele ăla e curat. De conserve de pește sau preparate din pește nici vorbă, dar și la cel proaspăt sunt atentă. Am văzut cât este de tratat și nu am mare încredere”, ne-a spus Irina Loghin.

ADVERTISEMENT

„Mi-am păstrat niște urzici din primăvară, din alea tinere… M-am dus personal la pădure și le-am cules și le păstrez la frigider. Mie îmi fac foarte bine și urzicile, și leurda, loboda roșie. Fac supe cu ele, le mai gătesc și piure. Se poate trăi foarte bine și așa. Bag la semințe cu miez de nucă, cu migdale, cu tot felul”, a adăugat Irina Loghin, pentru FANATIK.

Întrebată ce își mai dorește de la viață la vârsta de 84 de ani, Irina Loghin a spus că vrea sănătate și liniște sufletească: „Singura dorință este să am sănătate și să fie pace și liniște în țara asta”.

ADVERTISEMENT