Life

Tradițiile pe care Andra și Cătălin Măruță le respectă cu sfințenie. Copiii i-au dat de gol

11.09.2020 | 18:21
Traditiile pe care Andra si Catalin Maruta le respecta cu sfintenie Copiii iau dat de gol
ADVERTISEMENT

Oricât de mult ar încerca un cuplu celebru să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, unele secrete ies la iveală, mai ales când în peisaj își fac apariția copiii. Au simțit-o pe pielea lor Andra și Cătălin Măruță, în vlogul realizat recent alături de cei mici.

În timp ce prezentatorul TV povestea cu patimă despre bunătățile pe care le-au servit la micul dejun, David a ținut să intervină în discuție pentru a dezvălui un detaliu cât se poate de important: mami face cele mai bune sandvișuri.

ADVERTISEMENT

Unde mai pui că nici Eva nu s-a lăsat mai prejos și a susținut ideea fratelui său mai mare, tocmai când tati spera să aibă parte de puțină susținere. Văzând că nu îi poate convinge, acesta s-a resemnat și a recunoscut că artista este  stăpână în bucătărie.

Copiii i-au dat de gol. Ce obiceiuri respectă Andra și Cătălin Măruță la micul dejun

Păi dimineața, oameni buni, la micul-dejun, pe lângă omleta cea mai bună făcută de mine, pe lângă sandvișul cel mai bun făcut de mine…”,  a spus Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

„Pe bune, tati? Mami le face cel mai bine”, a intervenit imediat David, moment în care Cătălin Măruță a încercat să câștige susținerea Evei. Nu a avut, însă, sorți de izbândă.

„Pe bune? Eva, cine le face cel mai bine?”, și-a întrebat vedeta Pro TV fetița, dar aceasta a rămas fermă pe poziție. „Bucătarii și mami”, a venit răspunsul categoric, spre amuzamentul tatălui.

ADVERTISEMENT

„Bucătarii și mami?”, a continuat Măruță”. „Mami face cea mai bună omletă”, i-a răspuns David, semn că nu îl mai poate convinge nimeni să susțină contrariul.

Nu, mama Ibi (n.r.: bunica). Mama Ibi m-a spart”, a  mărturisit Eva Măruță, iar tatăl ei a dorit să afle mai multe detalii.

ADVERTISEMENT

Cum adică te-a spart? Te-a spart cu ce omletă a făcut?”. „Da, m-a spart..praf..nu mai știu să mai gândesc”, i-a explicat micuța sa prințesă.

ADVERTISEMENT