Life

Tragedia care a măcinat-o pe Tina Turner în ultimii ani de viață! Artista și-a pierdut doi copii

Tragedia care a măcinat-o pe Tina Turner. Artista și-a pierdut doi copii în ultimii săi ani de viață, dintre care unul a pierit din cauza cancerului.
25.05.2023 | 00:04
Tragedia care a macinato pe Tina Turner in ultimii ani de viata Artista sia pierdut doi copii
Tragedia care a măcinat-o pe Tina Turner. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Tragedia care a măcinat-o pe Tina Turner. În ultimii ani de viață ai vedetei, aceasta a trecut prin adevărate drame. Și-a pierdut doi copii.

Tragedia care a măcinat-o pe Tina Turner

Tina Turner a trecut printr-o adevărată tragedie în ultimii ani. Într-un interval foarte scurt, aceasta a pierdut doi copii. Artista era mamă a patru băieți, dar doi dintre ei au murit.

ADVERTISEMENT

Raymond Craig Turner este fiul vedetei care a murit în anul 2018. Acesta și-a luat propria viață, lucru șocant și dureros pentru mama lui.

Raymond Craig Turner avea 59 de ani în momentul în care a decis să își ia propria viață. Acesta era fiul Tinei Turner cu saxofonistul Raymond Hill și cel mai mare dintre copiii săi. Bărbatul a fost găsit fără suflare în propria casă. El era agent imobiliar.

ADVERTISEMENT

Tragedia a lovit din nou pentru Tina Turner și în 2022. Atunci i-a mai murit încă un copil. În decembrie anul trecut, cântăreața suferea o nouă piedere care a măcinat-o tot restul vieții sale.

Un alt fiu al Tinei Turner a murit de cancer

Ronnie Turner a murit la vârsta de 62 de ani. Acesta a murit din cauza complicațiilor legate de cancerul la colon. Cauza morții a fost confirmată și de soția acestuia, lovită și ea de tragedie.

ADVERTISEMENT

Vedeta a scris un mesaj îndurerat pe rețelele de socializare după moartea fiului. Tina Turner ar fi scos un țipăt asurzitor atunci când a aflat că a mai pierdut un fiu.

„Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme. Îndurerată, închid ochii și mă gândesc la tine, fiul meu iubit”, a scris ea pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

Craig, fiul ei cu Raymond Hill, și Ronnie, fiul ei cu Ike Turner, singurii copii biologici ai Tinei Turner au murit înaintea sa. Artista mai avea doi copii adoptați care sunt în viață și acum.

Tina Turner a mai primit o veste dură în anul 2016. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer intestinal. Artista a murit pe 24 mai 2023.

ADVERTISEMENT
Tags: