Life

Tragedia prin care a trecut Nea Mărin: “Am crezut că s-a terminat lumea”

Nea Mărin a vorbit, în cadrul unui interviu, despre tragedia prin care a trecut cu mult timp în urmă. Este pentru prima dată când face această dezvăluire.
29.03.2022 | 18:41
Tragedia prin care a trecut Nea Marin Am crezut ca sa terminat lumea
Prin ce dramă a trecut Nea Mărin. Sursa foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Nea Mărin (64 de ani) a vorbit despre tragedia prin care a trecut la un moment dat, după ce a suferit o pierdere cumplită. Coregraful și soția sa au trecut cu greu peste acest moment.

Tragedia care l-a marcat pe Nea Mărin

Marin Barbu, pe numele său real, este căsătorit cu Mioara Barbu de 43 de ani și se cunosc de când erau copii. Au devenit mai apropiați pe măsură ce au crescut.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost împreună cinci ani înainte de a se căsători. Împreună au două fiice, Dana și Larisa, ambele stabilite la casele lor.

Cu mult timp în urmă, dansatorul și partenera sa de viață au trecut printr-o mare dramă. Invitat la Antena Stars, Nea Mărin a dezvăluit că a pierdut un copil la puțin timp după ce s-a născut.

ADVERTISEMENT

„Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea.”, a dezvăluit acesta la Showbiz Report.

Cu toate acestea, Nea Mărin a mers mai departe și se bucură de cele două fiice și de cei doi nepoți pe care îi are. Își iubește foarte mult soția și consideră că dragostea și respectul stau la baza căsniciei de lungă durată cu Mioara Barbu.

ADVERTISEMENT

Emisiunea lui Nea Mărin a fost anulată

La începutul lui februarie, fanii emisiunii lui Nea Mărin au aflat o veste tristă. Show-ul „Poftiți pe la noi” a fost anulat de Antena 1 din lipsă de buget. Ultima ediție a emisiunii a fost difuzată pe 1 februarie 2022.

„Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat.

ADVERTISEMENT

Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta.”, a declarat coregraful la Antena 1.

Vestea nu a fost deloc pe platul telespectatorilor, care i-au urmărit ani la rând pe Nea Mărin, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și vedetele care au apărut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT