News

Video. Tragedie pe Autostrada A1. Trei persoane decedate, în urma unui impact puternic între un tir și o mașină

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că a avut loc o tragedie pe autostrada A1. În urma unui impact puternic între un tir și o mașină, trei persoane au decedat
15.01.2022 | 09:58
Video Tragedie pe Autostrada A1 Trei persoane decedate in urma unui impact puternic intre un tir si o masina
ADVERTISEMENT

O tragedie a avut loc sâmbătă dimineață, pe Autostrada A1. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, în urma unui impact puternic între un tir și o mașină, trei persoane au decedat.

Tragedie pe Autostrada A1. Trei persoane decedate, în urma unui impact puternic între un tir și o mașină

În dimineața zilei de 15 ianuarie,  viața a trei persoane a fost curmată brusc, în urma unui accident cumplit care a avut loc pe Autostrada A1, în zona localității Nădlac, chiar la ieșirea din țară.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române au anunțat, la ora 07:30, că o mașină a intrat sub un tir.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, județul Arad, la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară, un autoturism a intrat sub un TIR”, au precizat aceștia.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului s-au deplasat patru echipaje ale Detașamentului Arad, mai precis unul de descarcerare, unul de stingere si modul descarcerare, un echipaj SMURD Timișoara si un echipaj SMURD Nădlac.

Nu s-a mai putut face nimic pentru trei dintre victime. Acestea au murit pe loc. O singură persoană a supraviețuit și a fost dusă de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

“În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care 3 au decedat, iar una se află în ambulanță, primind îngrijiri medicale, fiind transportată către spital”, a mai menționat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Circulația a fost restricționată la locul impactului

În urma accidentului cumplit de sâmbătă dimineață, în care au murit un bărbat și două femei, circulația a fost restricționată.

ADVERTISEMENT

Potrivit oamenilor legii, mașinile se pot deplasa doar pe a doua bandă.

“Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Deva – Nădlac, desfășurându-se doar pe banda a doua”, au precizat reprezentanții Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Polițiștii desfășoară cercetări la fața locului, pentru a stabili care au fost cauzele și împrejurările producerii teribilului accident rutier, în care trei persoane au decedat, iar o patra a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

ADVERTISEMENT