News

Tragedie aviatică în Republica Dominicană. Un celebru producător muzical, printre cele nouă victime

O tragedie aviatică a avut loc în Republica Dominicană. Toate persoanele de la bordul aeronavei au decedat. Un celebru producător muzical se numără printre victime
16.12.2021 | 12:17
Tragedie aviatica in Republica Dominicana Un celebru producator muzical printre cele noua victime
ADVERTISEMENT

Presa internațională a anunțat o tragedie aviatică, în Republica Dominicană. Toate persoanele de la bordul aeronavei au decedat. Printre cele nouă victime se numără și un celebru producător muzical.

Tragedie aviatică în Republica Dominicană

Nouă persoane au murit după ce o aeronavă privată s-a prăbușit miercuri, 15 decembrie, în timp ce efectua o aterizare de urgență pe aeroportul Las Americas din capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo, potrivit unui comunicat al operatorului avionului, Helidosa Aviation Group, citat de CNN.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții companiei aviatice au spus că șapte pasageri și doi membri ai echipajului au decedat în accident. Conform acestora, șase erau cetățeni străini și unul dominican. Naționalitățile celorlalți șase pasageri nu au fost precizate.

La bord se aflau și doi minori, în vârstă de patru, respectiv 13 ani.

Avionul făcea legătura între Republica Dominicană și Florida. Pasagerii mergeau spre Miami.

Aeronava a decolat de pe Aeroportul Internațional La Isabela din Republica Dominicană, însă la nici 15 minute de la decolare piloții au încercat să aterizeze de urgență.

ADVERTISEMENT

„Acest accident ne provoacă o mare durere și durere. Vă rugăm să vă alăturați cu prudență în solidaritate pentru a sprijini familiile afectate, care împreună cu noi trec prin această perioadă dificilă”, au mai precizat reprezentanții Helidosa Aviation Group.

Cauza accidentului sau a aterizării de urgență nu este încă cunoscută. Compania aviatică a declarat că va colabora cu autoritățile pentru accidente de trafic aerian și cu consiliul de aviație civilă, pentru a afla ce s-a întâmplat mai exact în cazul acestei tragedii.

ADVERTISEMENT

Un celebru producător muzical, printre cele nouă victime

Printre victime, s-a numărat și producătorul de muzică portorican Jose A. Hernandez, cunoscut sub numele de “Flow La Movie”. Acesta a murit împreună cu soția sa și copilul lor în vârstă de numai patru ani, potrivit publicistului său.

Hernandez a fost cunoscut în principal pentru cântecul său de succes “Te Bote”.

Moartea sa a stârnit multă tristețe în mediul online. Mai mulți artiști portoricani și latini, printre care și superstarul J. Balvin, dar și faimosul cântăreț de muzică pop, Ricardo Montaner, au scris mesaje de condoleanțe și comemorare pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

“El a produs una dintre melodiile mele preferate anul acesta ‘AM Remix’ de Nio Garcia, J Balvin și Bad Bunny.

Odihnește-te în pace, Flow La Movie!”, a scris J. Balvin pe Twitter.

ADVERTISEMENT