News

Tragedie cumplită în Constanța! Un pensionar a fost ucis din greșeală de un tânăr, după ce s-au certat în autobuz

Un bărbat de 71 de ani a fost ucis în urma unui conflict cu un tânăr de 21 de ani. Disputa celor doi începuse într-un autobuz din Constanța și a continuat în stradă.
20.08.2022 | 22:54
Tragedie cumplita in Constanta Un pensionar a fost ucis din greseala de un tanar dupa ce sau certat in autobuz
Polițiștii fac cercetări pentru lovituri cauzatoare de moarte Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Cei doi au început să se certe încă din autobuzul din care au coborât în zona CET-ului din Constanța și au continuat până aproape de marginea zonei carosabile, pe trotuar, in dreptul unei treceri de pietoni, relatează presa locală.

Un pensionar a fost ucis din greșeală de un tânăr, după ce s-au certat în autobuz

Unul dintre ei, cel mai tânăr, în vârstă de 21 de ani, la un moment dat, l-a împins pe celălalt înspre stradă, moment în care, a fost lovit în plin de o mașină care trecea pe stradă în acel moment. Victima are 71 de ani.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa.

“Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce se afla în dreptul unui imobil din zona CET a municipiului Constanța, un bărbat, de 21 de ani l-a agresat fizic pe bărbatul de 71 de ani, care se afla pe trotuar, iar din lovitură, acesta a fost împins către partea carosabilă, pe marcajul pietonal, unde a fost lovit de un autoturism care circula pe prima bandă”, se arată într-un comunicat al poliției, citat de Telegraf Online.

La fața locului a intervenit rapid un echipaj SMURD, iar victima care era inconștientă a fost dusă de urgență la spital. Din nefericire, victima a intrat în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare au fost fără efect.

ADVERTISEMENT

Agresorul, care se pare că părăsise locul incidentului, a fost identificat și prins de organele poliției. Polițiștii au aflat astfel că pe numele lui mai există două dosare penale se pare pentru ultraj, mai scrie presa locală.

Tânărul a fost adus la fața locului pentru reconstituirea incidentului, relatează Ziua de Constanța.

ADVERTISEMENT

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale care se impun.