Life

Tragedie fără margini. Un tânăr de doar 20 de ani a murit în timp ce încerca să își salveze câinele dintr-o fântână

O tragedie fără margini s-a produs chiar la început de an. Un tânăr de doar 20 de ani a murit înecat după ce a încercat să își salveze câinele dintr-o fântână.
09.01.2023 | 21:31
Tragedie fara margini Un tanar de doar 20 de ani a murit in timp ce incerca sa isi salveze cainele dintro fantana
Un tânăr de doar 20 de ani a murit în timp ce își salva câinele. Sursă foto ilmessaggero/lanuovasardegna / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr de doar 20 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod cât se poate de tragic, în urmă cu doar câteva ore.

Un tânăr de doar 20 de ani a murit salvând-și câinele din fântână

Agenția ANSA a făcut public cazul unui tânăr de doar 20 de ani din San Teodoro, un sat situat pe coasta nord-estică a insulei Sardinia din Italia. Băiatul a murit chiar în această dimineață.

ADVERTISEMENT

Se pare că acesta a vrut să își salveze câinele, dintr-o fântână, însă în final a ajuns să fie chiar el înecat.

Conform ANSA, băiatul de doar 20 de ani a fost găsit decedat chiar în fântâna respectivă, alături de câinele său.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că poliția s-a deplasat de urgență la fața locului și a încercat să ia în calcul toate scenariile posibile astfel încât să poată să stabilească cum s-a produs întreaga tragedie.

Oamenii legii susțin că cea mai plauzibilă ipoteză este cea în care tânărul de doar 20 de ani s-a aplecat peste marginea fântânii pentru a-și salva câinele.

ADVERTISEMENT

Respectiva fântână avea 5 metri adâncime, iar tânărul ar fi căzut acolo. Și patrupedul a fost găsit alături de el, au mai transmis oamenii legii.

Pentru această situație a fost nevoie de intervenția pompierilor, dar și a carabinierilor.

De asemenea, serviciile de urgență s-au mobilizat și ele însă nu au mai putut să facă mare lucru. Cadavrul tânărului, pe nume Danilo Sulas a fost recuperat ulterior, conform ANSA.

ADVERTISEMENT

Întreg cazul i-a șocat pe locuitorii din zonă, având în vedere modul în care s-a produs întreaga tragedie.

Un alt caz șocant a îngrozit lumea anul trecut

Amintim că un alt caz șocant a făcut înconjurul lumii chiar la finalul anului trecut. O femeie în vârstă de doar 54 de ani a ajuns să fie mâncată de vie, de un piton. 

Aceasta plecase singură pentru a căuta cauciuc de pe o plantație și nu a mai revenit niciodată acasă. Soțul său a mers în căutarea ei, iar ulterior și-a dat seama că sandalele, jacheta, eșarfa, dar și cuțitul, erau împrăștiate în diferite zone.

Ulterior, la două zile după ce femeia a dispărut, o echipă de căutare a găsit un piton reticulat care avea o umflătură foarte mare în stomac. Se pare că acolo se afla chiar femeia respectivă.

ADVERTISEMENT