News

Tragedie în Ajun de Crăciun. O fată de 20 de ani și fratele ei, de 16 ani, au murit într-un cumplit accident

O tragedie uriașă a avut loc la Băile Herculane, în Ajun de Crăciun. Doi tineri, o fată de 20 de ani și fratele ei, de 16 ani, au murit într-un cumplit accident rutier.
24.12.2022 | 10:36
Tragedie in Ajun de Craciun O fata de 20 de ani si fratele ei de 16 ani au murit intrun cumplit accident
Accident tragic în Ajun de Crăciun. Doi frați, de 20 și 16 ani, au murit într-un grav accident rutier. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru o familie din România, Crăciunul din acest an este unul de coșmar. Doi copii, o fată de 20 de ani și fratele ei, de doar 16 ani, au sfârșit într-un tragic accident rutier.

Accident tragic în Ajun de Crăciun. Doi frați, de 20 și 16 ani, au murit într-un grav accident rutier

În prag de Ajun, cei doi frați au murit într-un accident care a avut loc în Băile Herculane.

Cu doar câteva minute până la miezul nopții, la ora 23.33, cei de la Poliția Stațiunii Băile Herculane erau anunțați, prin apel 112, că pe DN 67 D, în Băile Herculane, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, două persoane fiind încarcerate.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că o fată în vârstă de 20 de ani a ajuns cu mașina pe contrasens. Aici, aceasta a fost lovită frontal de o autoutilitară.

Împreună cu ea, în autoturism se afla și fratele ei, în vârstă de 16 ani. Aceștia nu au avut nicio șansă. Ambii au murit în urma impactului, relatează publicația locală Express de Banat.

ADVERTISEMENT

Ce spune poliția despre modul în care s-a petrecut tragedia

Din datele preliminare ale poliției reiese că o cauză principală a tragediei de vineri seara ar fi viteza.

Se pare că tânără în vârstă de 20 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de mers și a intrat pe contrasens.

ADVERTISEMENT

”Într-o curbă ușoară la stânga, în condiții de carosabil umed, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pătrunzând pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din județul Gorj”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

În ceea ce-l privește pe conducătorul autoutilitarei, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

ADVERTISEMENT