News

Tragedie în Arad. Un tânăr italian de 26 de ani a murit în timpul unui meci de fotbal

Deznodământ tragic pe un teren de sport din Arad. Un student italian, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit fără viață pe terenul de fotbal
06.03.2024 | 12:45
Tragedie in Arad Un tanar italian de 26 de ani a murit in timpul unui meci de fotbal
Un cetățean italian a decedat în timp ce juca fotbal pe un teren din Arad. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, cetățean italian, a fost găsit decedat în timp ce participa la o partidă de fotbal pe un teren de sport din municipiul Arad.

Cetățean italian, mort pe terenul de fotbal

Autoritățile au fost alertate în jurul orei 20:45 cu privire la această tragedie. Victima a fost identificată ca fiind un student italian în vârstă de 26 de ani, care urma cursurile unei universități din Arad.

ADVERTISEMENT

„La data de 5 martie a.c., în jurul orei 20:45, poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul că, pe un teren de sport din municipiu, un tânăr ar fi decedat în timp ce desfăşura activităţi sportive. Acesta a fost identificat în persoana unui cetăţean italian, de 26 de ani, care studia la o universitate din Arad”, potrivit IPJ Arad.

Corpul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea unei autopsii și pentru stabilirea cauzei exacte a decesului.

ADVERTISEMENT

Poliția din Arad a declarat că nu există suspiciuni privind comiterea unei infracțiuni în legătură cu acest tragic eveniment, iar o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Adolescent mort la doar 16 ani pe terenul de fotbal

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Timiș și-a pierdut viața după ce a acuzat stări de rău pe terenul de fotbal, în timpul unei întâlniri cu prietenii în localitatea Biled, pe 25 februarie. Tânărul a leșinat brusc în timpul unui meci de fotbal cu ceilalți participanți.

ADVERTISEMENT

Imediat, prietenii au sunat la numărul de urgență 112 și un echipaj medical a ajuns la fața locului. Echipa de salvare a efectuat manevre de resuscitare și a reușit să îl aducă înapoi la viață. Băiatul a fost ulterior transportat la o unitate medicală.

Cu toate acestea, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid și, din păcate, adolescentul a decedat în spital. Conform informațiilor din presa locală, tânărul avea antecedente medicale legate de probleme cardiace și se pare că fusese supus unei intervenții chirurgicale la inimă cu ceva timp în urmă. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele tragicului eveniment.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un alt copil de 13 ani și-a pierdut viața pe terenul de fotbal în Bistrița-Năsăud. Băiatul a pierit după o sesiune de antrenament pe terenul de fotbal, iar potrivit informațiilor din presa locală, minorul ar fi consumat mai multe băuturi energizante în ziua tragediei.  Tânărul sportiv a resimțit dureri în piept și a căzut brusc la pământ. Se pare că ar fi făcut un infarct.

ADVERTISEMENT
Tags: