News

Tragedie în Cluj! A murit chiar în ziua în care împlinea 20 de ani după ce a căzut cu mașina într-o prăpastie

Tragedie în județul Cluj acolo unde un tânăr și-a pierdut viața chiar în ziua în care împlinea 20 de ani
13.06.2021 | 15:26
Tragedie in Cluj A murit chiar in ziua in care implinea 20 de ani dupa ce a cazut cu masina intro prapastie
ADVERTISEMENT

Acesta a murit după ce s-a răsturnat cu mașina 150 de metri, în localitatea Muntele Rece. Culmea, tânărul se grăbea să ajungă la o petrecere organizată în cinstea lui.

A fost nevoie ca autoritățile să urce o pantă abrupta, de 500 de metri, pentru a ajunge la locul accidentului. Mai mult de atât, intervenția a avut loc în timpul nopții.

ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Cluj!

Nici condițiile meteo nu au fost cele mai bune astfel că salvatorii au ajuns cu dificultate la autoturism. În cele din urmă, mașina a găsită înfășurată într-un cablu de energie electrică.

Presa locală a scris că în autovehicul se aflau trei persoane. Din fericire, una dintre ele a reușit să sară înainte de accident. Cea de-a doua persoană a fost rănită.

ADVERTISEMENT

Alarma s-a dat în jurul orei 4.30 dimineaţa. O autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD au mers la faţa locului. Echipele de intervenție au fost chemate pentru un accident rutier.

Doar că localizarea acestuia a fost una extrem de dificilă. Mai multe echipaje de poliție și jandarmi s-au implicat în intervenția salvatorilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe o ploaie torențială, a fost necesară urcarea  a 500  dintr-o pantă abruptă, cu echipamentele de descarcerare și salvare în mâini.

Când au ajuns la mașină, pompierii au observat că aceasta era răsturnată pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfășurat în jurul caroseriei.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 20 de ani se afla încarcerat în acesta. Mai întâi s-a lucrat la îndepărtarea cablului, apoi s-a trecut la descarcerarea bărbatului.

A fost nevoie de decopertarea totală a plafonului autoturismului. Din nefericire, rănile tânărului au fost incompatibile cu viața și aplicarea manevrelor de resuscitare s-a dovedit inutilă.

Ceilalți doi tineri au primit asistență medicală de urgență de la salvatorii SMURD. Aceștia fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

ADVERTISEMENT
Tags: