News

Un bărbat de 52 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Ploiești

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din municipiul Ploieşti. Tragedia s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri.
23.09.2022 | 10:45
Un barbat de 52 de ani sa aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Ploiesti
Sinucidere în Prahova. Un bărbat de 52 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Sursa foto (ilustrativ): gazetaoltului.ro
ADVERTISEMENT

Locuitorii de pe strada Siliștei din Ploiești au fost, noaptea trecută, martorii unor scene șocante. Un cetățean s-a sinucis aruncându-se de la mare înălțime.

Sinucidere în Prahova. Un bărbat de 52 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc

Din informațiile oferite de autoritățile locale aflăm că incidentul a avut loc în jurul miezului nopții.

ADVERTISEMENT

Polițiștii Secției 3 de Poliție Ploiești au fost sesizați, în jurul orei 23.45, prin apel 112, despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui bloc, situat pe strada Siliștei, din municipiul prahovean.

Ajunși la locul indicat, oamenii legii au constatat că cele sesizate telefonic se confirmă. Un bărbat în vârstă de 52 de ani se aruncase de la mare înălțime.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma rănilor grave suferite din cauza impactului, victima a decedat.

”Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 52 de ani. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, victima a decedat.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni contra vieții”, a precizat IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT

Conform datelor preliminare din anchetă, nu există nicio evidență cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni contra vieţii, precizează sursa citată.

În scurt timp, corpul bărbatului a ajuns la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

Incident similar petrecut în Ploiești în urmă cu 10 zile

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, pe 13 septembrie, o tragedie similară a avut lot în același oraș din Prahova.

Atunci, o femeie în vârstă de 64 de ani a murit aruncându-se de la etajul 3 al unui bloc din cartierul Bariera București.

Echipajele medicale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au fost chemate la fața locului de martori. Medicii au încercat, în zadar, resuscitarea femeii.

Sinuciderea a fost confirmat de Poliție. ”Din primele verificări efectuate de poliţişti, nu rezultă indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni cu intenţie“, informa atunci IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT