News

Tragedie în Focșani. Un om de afaceri a murit după ce a fost înțepat de albine

17.05.2021 | 09:05
ADVERTISEMENT

Un om de afaceri din Focșani a murit după ce a fost înțepat de albine. Era proprietar al mai multor cofetării.

Un bărbat din Focșani a făcut șoc anafilactic după ce a fost înțepat de albine. Omul de afaceri, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit inconștient, conform Realitatea.net.

ADVERTISEMENT

Se pare că tragedia a fost anunțată de o persoană care a apelat serviciul 112. Aceasta a comunicat faptul ca omul de afaceri a fost înțepat de albine. Din păcate, bărbatul de 60 de ani a decedat.

Un om de afaceri din Focșani a murit după ce a fost înțepat de albine

Un bărbat de 60 de ani din Focşani a murit după ce a fost înţepat de albine. Tragedia s-a petrecut într-o comună din judeţul Vrancea.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Vrancea, dar medicii nu au mai putut face nimic. A fost constatat decesul persoanei.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

ADVERTISEMENT

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, potrivit IPJ Vrancea.

După primele investigații a reieşit faptul că bărbatul de 60 de ani, din municipiul Focşani, venise în localitatea Chiojdeni pentru a deprinde cunoştinţe despre apicultură.

ADVERTISEMENT

“Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Dumitreşti au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că o persoană a fost înţepată de albine, fiind în stare de inconştienţă.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bărbatul de 60 de ani, din municipiul Focşani, venise în localitatea Chiojdeni pentru a deprinde cunoştinţe despre apicultură.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Vrancea care, în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a constatat decesul persoanei.

Cu ocazia cercetării la faţa locului şi examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea, conform Hotnews.

ADVERTISEMENT