Fotbal international

Tragedie în fotbalul din Anglia! Un jucător căutat de 4 zile a fost găsit mort

12.05.2021 | 11:04
Tragedie in fotbalul din Anglia Un jucator cautat de 4 zile a fost gasit mort
ADVERTISEMENT

Un jucător care evolua în ligile inferioare din Anglia, James Dean, era dat dispărut de 4 zile și a fost găsit mort de poliție, care a anunațt că urmează să aibă loc o identificare formală.

Fotbalistul în vârstă de 35 de ani a fost văzut ultima dată în viață săptămâna trecută în zona Orchard Drive, din Oswaldtwistle, lângă Blackburn.

ADVERTISEMENT

Atacantul James Dean a jucat în cariera sa la mai multe formații din ligile inferioare, printre care Great Harwood Town, Clitheroe, Nortwich Victori, Stalybridge Celtic, Bury,Halifax sau Chorley.

Un jucător din ligile inferioare din Anglia a fost găsit mort

Poliția din Anglia a anunțat că a găsit cadavrul jucătorului, dar a precizat că moartea acestuia nu este suspectă: ”Poliția care căuta de patru zile un bărbat dispărut a găsit, din păcate, un cadavru. James Dean, în vârstă de 35 de ani, a fost văzut ultima dată în zona Orchard Drive din Oswaldtwistle miercuri (5 mai) la miezul nopții.

ADVERTISEMENT

În urma anchetelor ample ale poliției, un corp a fost găsit din păcate în zona străzii Moscow Mill, în jurul orei 14:25 (duminică, 9 mai). În timp ce corpul nu a fost încă identificat formal, se crede că este vorba despre domnul Dean. Familia sa a fost informată și gândurile noastre sunt cu ei în acest moment.

Moartea nu este tratată ca fiind una suspectă și o examinare post-mortem va avea loc în timp util. Am dori să mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în timpul căutării lui James”.

ADVERTISEMENT

Foștii colegi ai lui Dean sunt devastați

Foștii colegi ai lui James Dean de la formația Halifax au fost șocați la aflarea veștii morții acestuia. ”Sunt absolut devastat să aud veștile despre fostul meu coechipier, prietenul Deano. O mașină de gol și un coșmar pe teren, dar un gigant blând în afara lui.

Inimă mare, zâmbet mare și a lăsat o impresie pozitivă tuturor, ne va fi dor de tine, dar nu vei fi uitat niciodată. Odihnește-te în pace, frate!”, a scris pe rețelele de socializare fostul căpitan al celor de la Halifax, Danny Lowe.

ADVERTISEMENT

”Absolut devastat să aud știrile despre Deano, un adevărat om de top, un uriaș blând, dar un fotbalist fantastic cu care am avut plăcerea să împărtășesc niște momente incredibile. Gândurile mele sunt la familia lui, în special la cei doi băieți ai săi în acest moment îngrozitor”, a punctat și fostul portar al lui Halifax, Jonathan Hedge.

Tragedii în fotbalul mondial

Fotbalul mondial a trăit mai multe tragedii de la începutul acestui an. Chiar la începutul lui 2021, Christopher Maboulou, vârful celor de la Thonon-Evian, a murit la vârsta de numai 30 de ani după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui joc între prieteni.

La finalul lui ianuarie, fotbalul din Brazilia era zguduit de o nouă tragedie. Patru fotbalişti ai echipei Palmas FR şi preşedintele clubului, Lucas Meira (32 de ani), au murit într-un accident aviatic, în urma căruia a decedat şi pilotul aparatului de zbor de mici dimensiuni.

O lună mai târziu, tatăl portarilor Alisson Becker (FC Liverpool) și Muriel (Fluminense), Jose Agostinho Becker, a fost găsit mort în condiții suspecte într-un lac de acumulare din statul brazilian Rio Grande do Sul.

ADVERTISEMENT
Tags: