News

Tragedie în Harghita. Soți găsiți împușcați în propria casă. Ce a descoperit poliția lângă unul dintre ei

Tragedie într-o localitate din Harghita. Soț și soție, găsiți împușcați în propria casă. Oamenii legii au demarat o anchetă, mai ales că au descoperit un detaliu important lângă unul dintre ei.
02.05.2022 | 19:11
Tragedie in Harghita Soti gasiti impuscati in propria casa Ce a descoperit politia langa unul dintre ei
Soți găsiți împușcați într-o casă din județul Harghita. Sursa foto: Observator
ADVERTISEMENT

Caz șocant în localitatea Sărmaș, din județul Harghita. Doi soți, un bărbat în vârstă de 61 de ani și o femeie în vârstă de 58 de ani, au fost găsiți împușcați, chiar în propria casă.

Cum au fost găsiți cei doi soți de poliție

Întreaga tragedie a avut loc în seara de 1 mai, în jurul orei 19:00. Polițiștii au descoperit-o pe femeie în casă, într-o baltă de sânge, iar pe bărbat, cu un pistol în mână, întins în curte, semn că este vorba despre o sinucidere. Cei doi oameni locuiau singuri, având un fiu plecat la muncă, în Anglia.

ADVERTISEMENT

”În data de 01.05.2022, în jurul orei 19.14, Poliţia municipiului Topliţa, a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că în localitatea Sărmaş, judeţul Harghita, au fost identificate două persoane, soţ şi soţie decedate, ce prezintă urme de împuşcare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, Dan Gîlcescu, pentru News.ro

Nimeni nu știe de unde bărbatul a făcut rost de armă. Potrivit Observator, soții erau persoane simple, care se ocupau cu creșterea animalelor. De altfel, în trecut, ar fi vândut o casă și așa și-au strâns niște bani în cont.

ADVERTISEMENT

Casa cuplului era mai izolată de restul. Primul vecin se află la abia un 1 km de ei. Edilul din Sărmaș este șocat și el de întâmplare și spune despre soț că era un om calm, care nu dădea semne că are probleme în familie.

”Era calm. Nu avea probleme în familie. Băiatul plecat prin Germania, Anglia undeva. Ea mai fost plecată prin Italia, dar acum în ultimul timp n-a mai fost plecată. Unii spun că au fost împuşcaţi.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost găsit în curte. Femeia în casă într-o baltă de sânge. Pistolul se afla la el în mână”, a spus Valentin Mîndru.

S-au deschis o anchetă și un dosar penal în acest caz

În urma acestei situații, oamenii legii au demarat o anchetă. S-a deschis și un dosar penal cu acuzația de infracțiune de omor.

ADVERTISEMENT

”Faţă de acest aspect, în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita s-a înregistrat un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor în care cercetările sunt efectuate şi coordonate de procurorul de caz”, a mai comunicat procurorul adjunct Dan Gîlcescu, pentru News.ro.

ADVERTISEMENT