News

Tragedie în Italia. Giulia şi Alessia au fost spulberate de tren. Mama lor ar fi fugit în România

Giulia și Alessia erau două surori din Italia care au murit spulberate de tren. Mama lor ar fi fugit în România de mai multe luni, însă nimeni nu știe care ar fi motivul.
01.08.2022 | 17:27
Tragedie in Italia Giulia si Alessia au fost spulberate de tren Mama lor ar fi fugit in Romania
Cele două fete care au murit în Italia. Foto: Repubblica
ADVERTISEMENT

Mama lor, o femeie care și-a refăcut viața alături de un italian, e fugită în România de mai multe luni. Prea multe detalii nu se cunosc, însă femeia și-a abandonat soțul și fiicele și s-a întors în satul natal.

Două fete au murit lovite de tren în Italia

Vecinii o acuză că și-a neglijat familia și sunt convinși că nu se va întoarce în Italia pentru a-și conduce fiicele pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Giulia se pregătea să-și sărbătorească ziua de naștere, însă nimeni nu îi va mai cânta ”La mulți ani” după tragedia produsă în Italia, conform La Repubblica. Fetele se întorceau în satul Madonna di Castenaso, de lângă Bologna, acolo unde muncea tatăl lor.

Polițiștii nu știu exact ce s-a întâmplat, însă cele două au fost spulberate de tren atunci când încercau să traverseze calea ferată. Martorii le-au văzut pe cele două fete în stație cu puțin timp înainte de accident.

ADVERTISEMENT

Tatăl fetelor a ajuns la locul tragediei după ore bune, atunci când a aflat că fiicele sale nu mai sunt. Ștefania, sora lor vitregă, a fost singura care a stat de vorbă cu presa.

“Preferăm să nu comentăm nimic, pentru moment”, a declarat Ştefania. Mama sa naturală e plecată în România și nimeni nu mai știe nimic despre ea. Între timp, tatăl îndurerat își va îngropa singur fetele.

ADVERTISEMENT

“M-a ajutat cu mutările de câteva ori, de fapt eu sunt clientul lui. Este o persoană serioasă, mereu disponibilă să-mi sară în ajutor”, mărturiseşte un apropiat al tatălui . Nimeni nu înțelege de ce femeia și-ar fi abandonat familia, pentru că bărbatul nu cauza probleme.

“Pe Giulia, fata cea mare, am întâlnit-o şi de trei ori pe zi. Îşi scotea des câinele la plimbare, iar dacă o vedeam pe stradă când eram în maşină o salutam cu un claxon. Era un copil bun, amabil. Eu şi soţia am fost şocaţi să aflăm vestea”, a povestit un vecin, cu ochii în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Giulia visa să devină coafeză, în timp ce fata de 15 ani era extrem de talentată și visa să urmeze cursurile Școlii de Arte din Bologna.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un...
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp...
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp şi suflet pentru turişti: "E magic!"
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac....
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac. Căsnicia cu miliardarul român a rezistat doar doi ani!
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât...
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
Se dau VOUCHERE de MII de LEI pentru ROMÂNIA! Care sunt condițiile pentru...
Se dau VOUCHERE de MII de LEI pentru ROMÂNIA! Care sunt condițiile pentru a beneficia
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal...
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal masculin. A fost cel mai bun handbalist din lume în trecut
Legătura dintre Marius Moga și Ionuț Cercel. Compozitorul a recunoscut tot
Legătura dintre Marius Moga și Ionuț Cercel. Compozitorul a recunoscut tot
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”