Sport

Tatăl lui Gabriel Torje a decedat: “Ai fost persoana care m-a dus la fotbal prima oară” Mesajul de susținere al DDB

Gabi Torje trece prin cele mai dificile clipe din carieră și a anunțat pe pagina lui oficială de Instagram că tatăl său a decedat, lucru care explică și absența sa din lot la meciul cu FC Botoșani.
09.02.2022 | 14:41
Tatal lui Gabriel Torje a decedat Ai fost persoana care ma dus la fotbal prima oara Mesajul de sustinere al DDB
Gabi Torje a lipsit din lotul lui Dinamo la meciul de la Botoșani pierdut cu 4-0. Sursă foto: Instagram Gabi Torje
ADVERTISEMENT
09-02-2022
12:41

Suporterii dinamoviști alături de Gabi Torje

Fanii-acționari din Programul DDB au publicat un comunicat special de susținere a lui Gabi Torje: „SUNTEM ALĂTURI DE TINE, GABI! Suntem siguri că era mândru de tine, de felul în care i-ai moștenit dârzenia, ambiția”.

„Cuvintele înseamnă prea puțin față de durerea prin care trece un fiu atunci când își pierde tatăl, dar dorim să știi că ne gândim la tine.

Viața ne dă și lovituri mai grele decât un meci pierdut. Dumnezeu să-l odihnească în Pace, iar ție să-ți dea putere în tot ce ai de făcut!”, au scris suporterii pe pagina oficială de Facebook „Programul DDB”.

Gabi Torje trece prin cele mai grele momente din cariera sa de fotbalist, iar veștile rele par că nu se mai opresc pentru căpitanul lui Dinamo.

Mijlocașul de 32 de ani născut la Timișoara a anunțat pe pagina sa oficială de Instagram că tatăl său a decedat și i-a transmis un ultim mesaj sfâșietor.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje trece prin cele mai dificile momente din carieră: „Drum lin TATA”

Fotbalistul a făcut anunțul pe pagina lui oficială de Instagram, unde a vrut să îi aducă un ultim omagiu tatălui său: „Ai fost persoana care m-a dus la fotbal prima oară care m-ai învățat sa alerg pe un teren de fotbal,care m-ai certat atunci cand a trebuit,care m-ai felicitat atunci când am meritat ai fost și vei rămâne veșnic in inima mea ! DRUM LIN TATA🖤🖤🙏🏻🙏🏻🙏🏻”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrei Gabriel Torje (@torje_gabriel)

Flavius Stoican a explicat că Gabi Torje trece prin momente grele și nu va face parte din lotul echipei pentru meciul cu FC Botoșani, iar cauza se pare că este decesul tatălui său: „Pe Gabi Torje îl știu foarte bine, știu și ce caracter are. Trece printr-o perioadă cu probleme, foarte dificilă, nu mă refer la probleme din punct de vedere sportiv. Este vorba despre o problemă în familie. Sunt lucruri care pe el îl apasă.

ADVERTISEMENT

Are și o problemă la picior, dar lucrul cel mai important și îngrijorător este că are o problemă în familie care este destul de dureroasă”, a spus Flavius Stoican la conferința de presă susținută înaintea partidei cu FC Botoșani.

Chinuit de probleme medicale și infectat cu COVID-19, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate și cu Dinamo la retrogradare, pare că relele se țin scai de Gabi Torje.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB, mesaje emoționante pentru Gabi Torje

Drama lui Gabi Torje nu i-a lăsat indiferenți nici pe foștii rivali de la FCSB și colegi de la echipa națională. Căpitanul Vlad Chiricheș a ținut să îi transmită un mesaj dinamovistului: „Condoleanțe, Gabi Torje!”, i-a scris fundașul central pe Instagram.

Astfel, Torje nu va fi inclus în lotul lui Dinamo nici pentru meciul de joi, 10 februarie, din Casa Pariurilor Liga 1 cu Universitatea Craiova, ținând cont că dinamovistul e devastat de durere și trebuie să meargă la Timișoara să se ocupe de înmormântarea părintelui său.

ADVERTISEMENT

Lui Gabi Torje îi merge prost pe toate planurile și se chinuie și în afaceri

FANATIK a aflat în exclusivitate că firma sa a intrat în insolvență, însă la fel ca Dinamo, are un plan de reorganizare aprobat, a primit un ajutor de 50.000 de euro de la stat, iar sediul a fost mutat de la Deva la București.

Restarantul se află într-un mall din Deva, iar problemele au apărut din cauza faptului că centru comercial a solicitat chiria pe toată durata pandemiei, deși mall-ul a fost închis luni de zile.

Torje are o afacere în domeniul Horeca, mai exact un restaurant: „Sunt concentrat pe altceva acum, pe partea fotbalistică. Nu aş dori să discut despre acest subiect. Firma este în regulă. Pot să vă asigur de asta”, a spus Gabriel Torje pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT